Velkommen

Velkommen til Trygg Handel – Deres sikkerhet mot svindel!

Vi er unike. Vi er nemlig den eneste bedriften i Norge som tilbyr en komplett sikkerhetspakke som gjør deres arbeid tryggere og enklere. Som medlem hos oss investerer dere i egen trygghet og får en uforstyrret hverdag. Når du er medlem hos oss vil du slippe å diskutere med pågående telefonselgere, unngå uryddig markedsføring, få en kraftig reduksjon av reklamefaks og hjelp med å velge riktig og relevant markedsføring.

Vi har kun en lav medlemsavgift pr år - ingen ekstra kostnader påløper uansett hvor mange ganger dere bruker Trygg Handels tjenester! 

Bli medlem nå - fra 179 kr/måned

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen.

Investere i et medlemskap!!

Som medlem får dere en rekke unike tjenester som Trygg Handel er alene om å tilby.

Bli medlem

Vi gir dere en garanti mot svindel: Følger dere våre råd og anvisninger, vil dere ikke bli svindlet!

twitter

Social_Network

NYHETER

Kundeservice under sommerferien

Trygg Handel har sommer-ferie fra 1. juli frem til 31. juli og betjening via telefon holder derfor stengt i denne perioden. Kundeservice vil være åpen igjen som vanlig fra den 1. august.

Hvis dere har en hastesak ber vi dere vennligst om å sende oss en epost på support@trygghandel.no eller å kontakte oss via vår nettside, og vi vil hjelpe dere så snart vi kan.

Vi ønsker dere alle en strålende fin sommer!

Advarsel mot 1801 - Nummeropplysninga.no

Den nyetablerte nettkatalogen 1801.no / Nummeropplysninga.no benytter meget villende salgsmetoder for å lure bedrifter inn i dyre avtaler med ingen eller liten verdi.

Les advarselen på vår svarteliste.

Advarsel mot bismarket.net

Zander Solutions AB drifter det svenske nettstedet Bismarket.net, som angivelig skal drive med rekruttering og bemanning.

Les mer her.

Siste kommentarer

Telefonkatalogen.biz (MdHuset AS)

Jan Egil Rekstad lagt inn en kommentar den 1 jul 2016 11:33:32
Jeg ble oppringt av telefonkatalogen.biz med en forespørsel om å bekrefte opplysninger i oppføringstjenesten deres. På spørsmål om kostnad med tjenesten kunne de svare at dette ikke kostet noe. For å "godkjenne" at de skulle sende meg brukernavn og passord på e-post for å senere kunne redigere oppføringen på egen hånd, ble jeg bedt om å bekrefte en sms med å svare "ok", dette måtte foregå mens telefonsamtalen pågikk. Når jeg leser sms'en etter at samtalen er over, så ser jeg at jeg har svart ok på noe helt annet, nemlig at jeg skal betale 7995,- pr 8 mnd for oppføringen, med bindingstid i 32 mnd. Dette var ikke ikke som var beskrevet og forventet ut av samtalen, og kan ikke betegnes som annet enn lureri og svindel. I etterkant blir jeg oppringt fra noen som kaller seg "Trygg Oversikt", som tilsynelatende visste om telefonkatalogen.biz, og som spurte om jeg hadde svart "ok" på en sms. "Trygg Oversikt" og deres selger Jackey Augustnus (om navnet tilhører riktig person) tilbød å kjøpe meg fri fra avtalen for "kun" 7200,- med lovnad om at jeg aldri skulle høre noe fra telefonkatalogen.biz igjen... For utilfeldig timing og dårlige svar fra selger på kontrollspørsmål gjør at jeg ser dette som en utvidelse av den opprinnelige svindelen.