Android Link

Experian

eSigill er levert av Experian. Klikk for ytterligere informasjon

ISO

Kontonummer: IBAN: EE5377 0077 1001 7210 57

Publisert: 03.08.2017

Advarsel mot falske fakturaer fra Estland merket med "ISO"

Ved omtrent samme tidspunkt ifjor (2016) la vi opp en advarsel mot utsendelser av falske fakturaer fra den Estlandske bedriften Exxa Int. som var markert med "Iso-sertifikat". Den gang skrev vi følgende:

"Utsendelsene er merket med en "Iso-logo", og aktøren ønsker 9 985 KR for et "ISO Sertifikat 9001".

Bedriften som står bak utsendelsen heter Exxa International OÜ og er registrert i Estland, og i henhold til fakturaen skal betaling utføres til en konto der.

Exxa International har tidligere sendt ut falske fakturaer merket med navnene "PROFFI", "Office Solution" og "Cafe Unplugged". Disse har også andre koblinger til svindelaktører på vår svarteliste, ettersom at de tidligere har operert under navnene; Europa Porten OÜ, Europa Upplysningen OÜ, Europa Transit.

Denne banden har minst 10 ulike svindelprodukter (både aktive og inaktive), hvorav samtlige av disse er å finne på vår svarteliste."

Det er ikke mye som er forandret siden den gang, annet enn at de nå kaller seg Search & Finud US OÜ - men dette er et falskt navn som ikke er registrert i estlandske bedriftsregisteret. Prisen har også blitt 10 kr dyrere - og er nå på 9 995 kr.

Vi fraråder på det sterkeste fra å ha noe med dette firmaet å gjøre. Hvis dere har vært uheldige å motta en faktura - så politianmeld forholdet som ett direkte forsøk på bedrageri og ta gjerne kontakt med oss på Trygg Handel for eventuell bistand.

Slik ser ISO-utsendelsene ut i 2017:

ISO

Search and Finud US OU (falskt navn)

Adresse
Kungla 26
104 11 Tallin

  • Organisasjonsnummer: EE1018090702 (falskt)
  • Epost: invoices@collector.org
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon