Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftsarkivet.no

Kontonummer: 9100.07.88746

Publisert: 12.09.2017

Advarsel mot Bedriftsarkivet.no

Vi har over en lenger periode hatt nettkatalogen Bedriftsarkivet.no under overvåkning, da vi har mottatt klager fra bedrifter som mottar faktura uten kjennskap til noen avtale med aktøren. Aktøren har ignorert våre innsigelser som blitt sendt på vegne av medlemsbedrifter, og har ikke kommet med noe gyldig grunnlag for faktureringen.

Bedriftsarkivet.no driftes og faktureres av Rasmussen Media & Marketing, et enkeltpersonforetak som tatt over etter at det tidligere selskapet Blumedia.No AS ble tvangsoppløst ved Glåmdal Tingrett den 13.06.2017.

Vi har tidligere advart mot ukjente fakturaer fra Bluemedia i denne artikkelen fra 2015.

Hvis dere mottar en faktura fra Bedriftsarkivet.no kan dere alltid kontakte oss for bistand i saken.

Bedriftsarkivet.no

Rasmussen Media & Marketing

Adresse
Brages vei 9a
3216 Sandefjord

  • Organisasjonsnummer: 987790997
  • Telefon: 40747595
  • Epost: bedarkivet@gmail.com
  • Url: www.bedriftsarkivet.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon