Android Link

Experian

eSigill er levert av Experian. Klikk for ytterligere informasjon

Mobil App for Android og iPhone

Trygg Handel's mobil-Applikasjon - trygghet hvor enn du befinner deg!

Vår App er unik og den eneste av sitt slag i Norge - her finner du hele Trygg Handels svarteliste med komplett informasjon om svindlerne, deres fremgangsmåter og koblinger til relaterte firmaer/produkter.
- På noen få sekunder kan du sjekke om det du har mottatt er relatert til noen av de aktørene på vår svarteliste!

Rådgivning og Rapportering

Har du fått en faktura eller en kontrakt som du stiller deg skeptisk til?
Ved hjelp av denne applikasjonen kan du som medlem av Trygg Handel, enkelt knipse ett bilde av den aktuelle fakturaen/kontrakten Dere har fått tilsendt, sende dette over til oss og vi vil innen kort tid kunne gi deg et klart svar på om det du har mottatt er seriøst eller ikke.

For dere som ikke er medlem inngår det uansett en rekke fordeler, blant annet får du gratis tips og råd om hvordan du skal håndtere en eventuell falsk faktura/falsk kontrakt.

Spre budskapet og del dine erfaringer!

For hvert enkelt nyhetsskriv og for hvert produkt på vår svarteliste kan du selv kommentere og fortelle din egen opplevelse av hendelsen eller din erfaring med aktøren.
Vi har gjort det enkelt for deg å spre all informasjon videre til kolleger, venner og bekjente via Facebook og Twitter.

Trygg Handel's mobil-applikasjon - nå i ny versjon! (oppdatert 01.10.2013)

Den store nyheten i den nye versjonen er at du, som bruker, nå blir varslet når det ringer en telefonselger eller en svindler. Ved hjelp av navn og bilde har du kjennskap til hvem det er som ringer, før du svarer i telefonen. Da vet du om det er en telefonselger som ringer - eller enda verre - om det er et svindelfirma fra vår svarteliste!

Du kan ved et enkelt valg i App'en velge om du ønsker å motta disse samtalene som en vanlig samtale med vanlig ringetone, eller om du heller ønsker å ikke bli forstyrret ved å velge alternativet "stille". Da vil det hverken ringe eller vibrere, men du vil som vanlig få opp anropet som "ubesvart" (forutsatt at du ikke svarer).

Vi har samlet en stor mengde telefonnummer til salgsfirmaer og svindelbedrifter som ligger til grunn for informasjonen du får opp når noen av disse ringer - men denne listen av telefonnummer vil løpende bli oppdatert så snart vi får bekreftet nye nummer. Her kan du hjelpe oss ved å rapportere nye nummer som ikke var med i listen når du ble oppringt - noe som innebærer at alle andre brukere også blir kjente med det nye nummeret ved neste oppdatering.

NB! Du trenger ikke å foreta deg noen manuelle oppdateringer for at App'en skal oppdateres med nye nummer som blir lagt til fortløpende - det eneste du behøver å gjøre er å åpne selve App'en Trygg Handel og den vil da foreta en automatisk oppdatering.

Selvsagt finnes alle tidligere tjenester kvar på den nye og forbedrede versjonen!

NB! iPhone-brukere som ønsker å ha funksjonen "stille" når noen fra Trygg Handels telefonliste ringer, må gjøre følgende, da Apple har andre begresninger for iPhone enn hva som gjelder for Android-telefoner:

1. Last ned følgende lydfil - stille.mp3
(hvis du lastet ned filen direkte med din iPhone - hopp over neste steg)
2. Last over filen fra din datamaskin til din iPhone via iTunes
3. Åpne kontaktboken
4. Finn frem kontaktene "TH Salgstelefon" og "TH Svindel"
5. Der du har alternativer for å velge individuelle ringetoner, leter du frem filen du lastet ned, ved navn "stille.mp3" og velger denne.

Dere som har iOS 5 (eller nyere) kan også på samme sted velge å deaktivere vibrasjonen når noen fra listen ringer.

Det er gratis for alle å laste ned og benytte Trygg Handels mobil-applikasjon, informasjonen er tilgjengelig for alle - både for iOS (iPhone) og Android-telefoner!

Last ned Trygg Handel's App for Android hos Google play:

 
 
Last ned Trygg Handel's App for iPhone hos iTunes: