Nordisk Domänhantering / Nordic Domain Hosting

Nordisk Domänhantering ringer i disse dager rundt til norske bedrifter og hevder at noen vil kjøpe det samme domenet som bedriftens, men da med en litt annen endelse, som for eksempel ettellerannet.com i stedet for ettellerannet.no.

Prisen er 1990 norske kroner pr domene for denne ”hederlige” tjenesten. Problemet er bare at alt er bløff! Dette er en klassisk bløffemetode som brukes for å skremme kunden til å ta en rask beslutning. Denne metoden er brukt av kjente domenesvindlere som: Domänregistreringar Europa, Colvento IT og Skandinavisk IT-central.
Det finnes ingen aktør som ønsker å kjøpe domenenavnet.

Nordic Domain Hosting - innspilt salgsamtale

Vi har under lang tid (siden Juli 2010) advart mot de skånske svindlerne NDH Sweden AB som først opererte under navnet Nordisk Domänhantering og senere byttet produktnavn til Nordic Domain Hosting.

Vi ble selve oppringt av firmaet takket være et medlem som henviste telefonsamtalen til oss, og vi fikk da muligheten til å ta opp de salgstriksene og løgnerne som selgerne til Nordic Domain Hosting bruker på bånd.

Samtalen er lagt ut på Youtube og kan lyttes på her.

Betal aldri 1 krone til et slikt selskap!

Nordic Domain Hosting = Domainshop

Nordic Domain Hosting tok idag kontakt med oss etter at et medlem henviste samtalen videre til Trygg Handel.

Selgeren presenterte seg ikke som at han ringte ifra Nordic Domain Hosting (noe som telefonnummeret han ringte ifra viste) som de har gjort i tidligere tilfeller, derimot utgav han seg for å ringe fra en bedrift ved navn "Domainshop" og disse skulle ifølge selgeren være ansvarlige for å håndtere alle domener i hele norden.

Vi ønsker derfor å gjøre dere oppmerksomme på at om dere eventuelt skulle få en telefon fra en svensk selger som sier at de ringer ifra Domainshop så er dette ikke tilfelle, det er samme firma som Nordic Domain Hosting, NDH Sweden AB. Svindelmetoden er akkurat som før - de har kun endret produktnavn.


Domenesvindlerne Nordic Domain Hosting kaller seg også for Net Reg (Netreg.se)

Det skånske svindelfirmaet NDH Sweden AB startet først med produktnavnet Nordisk Domänhantering som senere ble omgjort til Nordic Domain Hosting.

Nå varsler flere bedrifter at de har blitt oppringt ifra svindelaktøren som også kaller seg for Net Reg. Siden Netreg.se linkes direkte til Nordic Domain Hosting sin hjemmeside.

Et søsterselskap til dette svindelfirmaet som også er veldig aktive med svindelforsøk mot norske bedrifter er Bolerino AB.

Hvis noen ringer og påstår at de har fått inn en bestilling på et domene som er svært likt Deres firmanavn, men at de ønsker å selge det til deg først, kan du ta utgangspunkt i at det er et svindelforsøk og at det ikke finnes noen bedrift som ønsker å kjøpe domenet deres. Som medlem i Trygg Handel har dere alltid friheten til å sette over samtalen til oss slik at vi får avgjort om henvendelsen er seriøs eller ikke.
Nordisk Domänhantering / Nordic Domain Hosting

NDH Sweden AB

Adresse
Västra kanalgatan 8
211 41 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

24one.net - Nytt navn fra svindlerne bak Bolerino/NDH/Nordic Domain Hosting/Nordisk Domänhantering/Nordisk Provisionsinkasso/European Economy Control

For et par dager siden (i skrivende stund) ble domenet 24one.net registert og i løpet av kort tid har de også designet en hjemmeside som er knyttet opp til domenet. Utifra det man kan lese på hjemmesiden til 24One.net gis det inntrykk av at aktøren driver med oppkjøp og "beskyttelse" av domener.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon