Bolerino

Two Wrongs Make a Right? Bolerino + Nordic Domain Hosting

De siste ukene har vi mottatt en rekke klager på det kjente svindelselskapet Bolerino AB.

Vi har i lang tid advart mot domene-svindleren Nordic Domain Hosting ifra Sverige, som i de siste årene har svindlet norske bedrifter for flere millioner kroner.
Ved årsskiftet oppdaget vi at svindlerne hadde starte opp et søster-selskap som opererte på akkurat samme måte, og navnet på bedriften er Bolerino AB.

Klagene vi mottar har i hovedsak vært i henhold til falske avtaler som våre medlemmer skal ha inngått med Nordic Domain Hosting, men den siste tiden har vi sett en økning i antall klager på Bolerino AB.

Vi vet at det er de samme bakmennene som drifter Nordic Domain Hosting og vi misstenker sterkt at Bolerino ble startet opp som en konsekvens av mye negativ omtale på nettet.
Man kan tydelig se likhetstrekk på fakturaene som aktørene har sendt ut, blant annet kan man se at oppsettet er det samme, at logoen og Epost-adressen til Nordic Domain Hosting står nederst på fakturen ifra Bolerino.

Bildet her under viser hvordan de nye fakturaene ser ut:

Bolerino

Bolerino AB

Adresse
Carl Gustafs Väg 44
214 21 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

24one.net - Nytt navn fra svindlerne bak Bolerino/NDH/Nordic Domain Hosting/Nordisk Domänhantering/Nordisk Provisionsinkasso/European Economy Control

For et par dager siden (i skrivende stund) ble domenet 24one.net registert og i løpet av kort tid har de også designet en hjemmeside som er knyttet opp til domenet. Utifra det man kan lese på hjemmesiden til 24One.net gis det inntrykk av at aktøren driver med oppkjøp og "beskyttelse" av domener.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon