EUROPEAN ECONOMY CONTROL AB / Nordisk Provisionsinkasso AB

Bedriften driver useriøs inkassovirksomhet på vegne av NDH Sweden AB / Nordic Domain Hosting og følger ikke norsk lov og rettspraksis. Firmaet er anmeldt til Finanstilsynet flere ganger. Vi anbefaler dere å anmelde firmaet til Finanstilsynet hvis dere mottar inkassokrav fra firmaet til tross for at dere allerede har levnet innsigelse til NDH Sweden AB / Nordic Domain Hosting. Firmaet har siden Juni 2012 ikke lenger rett fra Finanstilsynet til å drive inkasso på vegne av andre i Norge.
EUROPEAN ECONOMY CONTROL AB / Nordisk Provisionsinkasso AB

EUROPEAN ECONOMY CONTROL AB / Nordisk Provisionsinkasso AB

Adresse
Södra förstadsgatan 66
214 20 MALMÖ


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

24one.net - Nytt navn fra svindlerne bak Bolerino/NDH/Nordic Domain Hosting/Nordisk Domänhantering/Nordisk Provisionsinkasso/European Economy Control

For et par dager siden (i skrivende stund) ble domenet 24one.net registert og i løpet av kort tid har de også designet en hjemmeside som er knyttet opp til domenet. Utifra det man kan lese på hjemmesiden til 24One.net gis det inntrykk av at aktøren driver med oppkjøp og "beskyttelse" av domener.

Les mer
European Economy Control AB (inkasso-byrået til Nordic Domain Hosting) har mistet retten til å drive inkasso!

Vi i Trygg Handel har lenge arbeidet for å få stopp på en av de verste svindlerne i Norge de siste 2 årene!

Vi har lagt ut advarsler om både European Economy Control og Nordic Domain Hosting, og også lagt ut innspilte salgssamtaler fra den sistnevnte. Begge bedriftene har også vært å finne på vår Svarteliste.

Les mer
Nordisk Provisionsinkasso AB fortsatt aktive!

Det svenske inkassobyrået Nordisk Provisionsinkasso AB (tidligere European Economy Control AB) er fortsatt svært aktive med å sende ut krav på vegne av domenesvindlerne Nordic Domain Hosting og "søster-selskapet" Bolerino.

Les mer
Bolerino AB - Nordic Domain Hosting (NDH Sweden AB) i ny forkledning?

Vi har i disse dager mottatt klager imot et firma ved navn Bolerino AB som med svenske selgere ringer til norske bedrifter og vil hjelpe dem med å beskytte domenene sine, eller sitt "varemerke på nettet" som selgerne hevder.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon