HMS-Service 2020

Konto: NO- Norge

Publisert: 28.01.2020

Pass på sleipe "tilbuds-fakturaer" vedrørende HMS

Vi har tidligere skrevet en rekke advarsler mot forskjellige utsendelser av "tilbuds-fakturaer" vedr. HMS-Service fra en bande i Trondheim, bl.a denne i 2016, denne i 2017/2018 og senest denne i 2019.

Nå sirkulerer det nye utsendelser merket med HMS-Service 2020, med avsender "HMS SERVICE".

Tilbudet står skrevet på en ferdig utfylt giroblankett og utifra klagene å bedømme så tror de fleste at det er en faktura og at det foreligger et krav om betaling. Dette er i realiteten kun et sleipt tilbud som man står fritt til å betale eller å kaste.

På utsendelsene står følgende:
"Ved innbetaling vil HMS-Service bistå med HMS. Dette innebærer full veiledning innen internkontroll. Det vil bli tilsendt en HMS-håndbok med veiledningsinstruks. Alle henvendelser i forbindelse med dette tilbudet sendes til post.hmsservice@gmail.com. VIKTIG: dette er en giro."

Bedriften, et enkeltpersonforetak med juridisk navn HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD, fakturerer med MVA på utsendelsene men er ikke registrert i MVA-registeret ifølge Proff.no. Betaling skal skje til innehavers personlige bankkonto.

Vi anbefaler mottakere av disse "tilbuds-fakturaer" om å anmelde forholdet som et forsøk på bedrageri til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

HMS-Service 2020

HMS SERVICE (HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD)

Adresse
Sivert Thonstads vei 18A
7072 Heimdal


  • Organisasjonsnummer: 917877033
  • Epost: post.hmsservice@gmail.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon