Norsk Internett Register

Konto: IBAN: BE59 7795 9337 7326

 

Dette tyske selskapet har i mange år brukt flere forskjellige metoder for å lure bedrifter over hele verden til å betale for ikke-eksisterende produkter.
I Norge har de vært aktive med blant annet utsendelse av fakser, der kunden bes om å  korrigere eventuelle feil i bedriftsopplysningene, og så returnere faksen. På denne måten lures man til å tegne en 3-årskontrakt på ca. 700€ per år. Navnet som ble brukt i forbindelse med denne svindelen var: Telefax-Company-Register.

Nå for tiden bruker de samme folkene navnet Norsk Internett Register, og produktet er en domenekatalog. De kontakter norske bedrifter via fax, post eller epost, og sender ut noe som ser ut som en blankett for oppdatering og korrigering av bedriftsopplysninger.

En oppføring i denne katalogen koster 958€ per år, og du binder deg opp på en 3-årsavtale. Totalsummen om man går på limpinnen er altså over 20.000 NOK.

Vilkårene for tjenesten beskrives alltid med liten og utydelig tekst, slik at det er fort gjort å overse dette når man har en travel arbeidsdag.
Mottar du brev, faks eller epost fra dette firmaet: send IKKE tilbake noe som helst, send kun en kopi til oss.

Norsk Internett Register

DAD Deutcher Adressdienst Gmbh

Adresse
Alter Wall 65
D-20457 Hamburg


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Landmark Maskin AS la igjen en kommentar den 30 mai 2013 07:17:43
Mottatt brev fra Norsk internett register i dag. Visste om dem på forhånd takket være info fra Trygg Handel

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon