Foretaksportalen Norge

Foretaksportalen Norge sender ut en blankett for ”Offentliggjøring av foretak 2010” der man skal fylle inn bedriftsopplysningene sine.

På blanketten står det at dette er for å oppdatere sin bedriftsprofil, noe som skjer årlig. Denne oppdateringen publiseres på en helt verdiløs web-side og koster 982 euro per år og du binder deg for en periode på 3 år, noe som står med meget liten tekst helt nederst.

Etterhvert når dere ikke betaler de ugyldige kravene vil dere motta et kravbrev fra "Legal Department" - disse har samme verdi som papirene de er skrevet på, dvs. null.

VG har skrevet to artikler om dette firmaet, publisert i 2010, som der kan lese her og her.

Oppdatering 10.09.2014:

Vi har i de siste dagene mottatt mange kopier av nye utsendelser fra denne aktøren, nå for "Offentliggjøring av foretak 2014/15" til samme pris som tidligere.

Oppføringen mangler helt verdi og vi fraråder på det sterkeste til å returnere dette skjemaet!

Foretaksportalen Norge

TVV Tele Verzeichnis Verlag GmbH

Adresse
borsteler chaussee 85-99 a
22453 Hamburg


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Egil Heggen la igjen en kommentar den 28 sep 2014 10:51:23
Vi behøver heller ikke kaste bort tid på den tilsynelatende tillitsvekkende tjenesten "Datasperring", da skjemaet er inaktivt.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon