CJC BEDRIFTSTJENESTER

Bedriften sender ut faktura for et webhotell-abonnement som det ikke er gjort noen avtale på. Prisen for ett år er på nesten 4000,- eks. mva.

Daglig leder for dette firmaet, Carl Josef Christenesen, er også daglig leder for de allerede godt kjente bløffebedriftene Reflex Media AS og Bedriftsok NO A/S (som allerede ligger på vår svarteliste).

Om denne mannen er hjernen bak dette, eller kun tar ”smellen” som målvakt vet vi ikke. Men flere personer inngår i dette nettverket, som med jevne mellomrom starter opp nye bløffetjenester/bedrifter når det har blitt for mye oppmerksomhet rundt de gamle.

Disse har bankgiro: 9365,13.82767
CJC BEDRIFTSTJENESTER

CJC BEDRIFTSTJENESTER Carl Josef Christensen

Adresse
Postboks 9060 Grønland
0133 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Finnbedrift.net

Bak denne bedriften som sender ut falske fakturaer står en velkjent person, nemlig Carl Josef Christensen. Herr Christensen har tidligere koblets til firmaene CJC Bedriftstjenester.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon