Bedriftsok.no

Selskapet har siden de ble stiftet i 2006 byttet styre og daglig leder mange ganger. Senest i april ble bedriftens navn byttet fra Nor Media til Bedriftsok NO AS, samtidig som Carl Josef Christensen (kjent fra CJC Bedriftstjenester, som sendte ut svindelfakturaer i juni) ble daglig leder.

Navnet bedriftsok.no henspeiler soleklart til den store og seriøse aktøren bedriftsoket.no, og er lagd for å villede kunden. En klassisk svindelmetode! Per i dag, 03.09.2010, er ikke en gang hjemmesiden man betaler for å stå oppført på i drift.

Tv2 har en artikkel om firmaet som kan leses her.
Bedriftsok.no

BEDRIFTSOK NO AS

Adresse
Postboks 9060 Grønland
0133 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Thomas la igjen en kommentar den 28 aug 2015 13:04:15
Ble sist oppringt av dette svindlerpakket for 1 uke siden. der sa de jeg måtte betale 399 for å bli egistrert på google og deres hjemmeside. takket høflig nei. like etter at jeg la på telefonen ringer mannen på ny opp igjen og påstår dette de tilbyr er lovfestet og at jeg blir inmeldt til skatteetaten pga. dette. Slengte bare på rørert igjen, men dette viser at de holder på fortsatt.
Knut Bråtane la igjen en kommentar den 3 apr 2016 17:05:52
Pekeren www.bedriftsok.no peker nå til en pornoside.
Solveig la igjen en kommentar den 16 mai 2016 11:18:20
Disse er noen forbanna svindlere! Ringer å sier at de skal bare sjekke opplysningene til bedriften i forhold til Brønnøysundregistret. Så får du en regning du plutselig må betale. Sender ikke det du har betalt for. Svarer ikke på mail/tlf og er sjikkelig ufine
Fredrik la igjen en kommentar den 3 jun 2016 14:36:53
Samme problem med bedriftsoket.no. Ikke seriøs aktør som står i denne teksten!!!!!
Evgueni Vinogradov la igjen en kommentar den 13 des 2016 13:19:23
Hei, Jeg kommer til å politianmelde bedriftsøket. Har møte med politiet i Salten i morgen kl. 10.Kort om saken min: Bedriftsøket ringte med før kl. 08.00 på den dagen da jeg forventet svar fra Brønøysundregistrene om registrering av enkeltpersonforetak. Dette skjedde noen timer før jeg fikk SMS fra Brønnøysundregistrene(!). 23. mai 2016 ble jeg lurt av selgere til å svare JA på SMS og klarte seinere ikke å stanse avtalen. Jeg snakket med dem i telefon noen timer etter og ba om å stanse avtalen. Jeg ble tvunget til å betale kr. 2998 for 6 måneder. Jeg har ved flere anledninger sa på telefon at jeg ikke ønsker flere tjenester fra Bedriftsøket. 23.mai svarte jeg også til Bedriftsøket på sms og skrev at jeg ikke vil ha flere tjenester i framtiden (meldingen har den på min mobiltelefon). 09.12.2016 ble jeg oppringt av Bedriftsøket med beskjed at avtalen var automatisk fornyet og jeg skylder kr. 3845 pluss fakturagebyr. Jeg er ikke enig i at jeg har inngått noen avtale og er ikke interessert i en redusert pris - jeg skal ikke stå i katalogen eller betale mer. Jeg ble ikke opplyst om at avtalen fornyes automatisk og at jeg selv måtte logge på for å gjøre dette. Jeg har aldri fått noen brukernavn og passord for å logge på Bedriftsøkets webside. Jeg fikk aldri e-post fra dere før 09.desember 2016. Derfor var jeg ikke i stand til å stanse avtale selv. I desember 2016 fant jeg ingen «min side» eller lignende på websiden til bedriftsøket. Oppsummert: 1) Bedriftsøket lurer folk med å ringe tidlig på morgen og før beskjed om registrering av enkeltpersonforetak kommer. 2) Bedriftsøket gjør det med vilje vanskelig/umulig å avslutte kunderelasjoner.
Esther la igjen en kommentar den 7 des 2017 17:27:49
Han lurte meg, 6000 kroner jeg måtte betale i avdrag, fordi jeg ikke har noen midler, jeg er en enslig mor med tre barn, og jeg trenger nesten ikke å spise, jeg renser hus for å overleve, en skam ... forhåpentligvis gjerdet fengselet .

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon