Nordic Safety

23 November advarte vi første gangen mot Nordic Safety på vår nyhetsspalte. Vi hadde da ikke nok informasjon til å kunne publisere firmaet på vår svarteliste. En av våre medlemmer har nå blitt utsatt for svindelforsøk fra disse og vi har nå tillstreklig informasjon for å legge ut foretaket på vår svarteliste.

Nordic Safety ringer norske firmaer og hevder at noen ønsker å kjøpe det samme domenet som det dere allerede har, men med en annen endelse, for eksempel om dere har domenen trygghandel.no så sier de at noen ønsker å kjøpe domenene trygghandel.net, .com og .biz. Av ren og skjær snillhet ønsker de at Du skal få kjøpe disse domenene istedet, men de trenger at du tar en bestlutning NÅ. Medlemmer som har lest om andre domenesvindlere kjenner sikkert igjen denne metoden.

Bedriften mangler hjemmeside, eposten er en vanlig @live-adresse og opplysninger på fakturaen om hvilke domener du har kjøpt mangles.
Oppgitt organisasjonsnummer går til det svenske enkeltmansforetaket registrert av den 21-årige Victor Oscar Walterström, men bankgironummer som er oppgit på fakturaen går til svenske bedriften Walterström & Lönnerö Handelsbolag, der Victor Oscar står som deleier sammen med en 30-årig kvinne.

Vi fraråder på det sterkeste å gjøre avtaler med dette firmaet, ta kontakt med oss hvis
de kontakter deg. Det hjelper oss å ha oppdatert informasjon for å advare våre medlemmer.

DagensIT har en artikkel om firmaet som dere kan lese her.

Nordic Safety

Walterström Kompaniet

Adresse
Tärningholmsgatan 8
217 51 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon