Branschnytt.com

Et nytt svindelprodukt fra det svenske firmaet Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB er "Branschnytt.com". Vi har tidligere advart imot produktene "Nordiska Företag" og "Branschkontakt.com" som driftes av det samme firmaet.

Branschnytt.com er en svensk side som blir oppdatert med nyheter fra ulike kilder for å gi inntrykk av å være en god og seriøs side. Ser man litt nøyere så finnes det dog ikke noen kontaktopplysninger i det hele tatt på siden og hvis man klikker på "Kundservice" så hender det ingenting.

Det Branschnytt.com ønsker å få deg til å gjøre er å signere på en faks eller vedlegg i en epost som de på telefon hevder gjelder en oppsigelse for en tidligere avtale om annonsering, men som i realiteten er en bestilling av en veldig dyr annonse på denne verdiløse nettsiden. Dere har selvsagt ikke hatt noen tidligere annonsering hos denne aktøren, domenet ble registrert i mars måned i år, det hele er kun et salgstriks for å få deg til å signere på noe som du ellers aldri ville ha skrevet under på.

Både på skjemaet og i opplysningene for registrering av domenet står bedriften Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB, men det telefonnummer som står på domeneregistreringen går til en annen svensk bedrift - GLC Administration AB, som er morselskapet til det andre firmaet. Bedriften skal drive med regnskap, men har hatt en veldig lav omsetting fra 2008 til 2010 (2011 står ikke oppfør enda) med kraftige underskudd i resultat, i snitt ca 100 000 kr i omsetting men nesten en halv million i underskudd hvert år.

På Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB finner vi også svenske advarsler, bland annet denne som er om produktet "Utbildningsnytt".

Vær alltid skeptisk dersom noen ringer og hevder at dere trenger å signere på noe for å si opp et kundeforhold/avtale!

Slik ser skjemaet fra Branschnytt.com ut:Branschnytt.com

Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB

Adresse
JOHAN SKYTTES VÄG 200
125 34 Älvsjö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Branschkontakt.com - Advarsel!

Medlemmer har blitt oppringt av representanter fra "Branschkontakt.com" - en nettside som automatisk oppdaterer nyheter fra andre kilder og tilbyr annonseplasser på deres egen side.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon