Internettmagasinet

Et nytt produkt som vi nå har mottatt anmeldelser på vedrørende villedende salgsmetoder er "Internettmagasinet", som avser annonsering på hjemmesiden med samme navn.

Som med veldig mange produkter, bland annet Websøk.no, Bransjenytt24.no, Nettebladet.no og Fylkesnytt.no så selges produktet gjennom å si at dere har hatt en annonsering hos denne aktøren tidligere men at dere ønsket å avslutte annonseringen. For at dette skal bli gjort på korrekt måte så skal dere bare signere et skjema og sende tilbake til oppgitt faksnummer.

Ikke signer på skjemaet! - som alle de som leser våre artikler med jevne mellomrom sikkert allerede vet, så er skjemaet ikke noen bekreftelse på noe som skal opphøres, men det er en bestilling av en dyr annonse på siden der de har delt opp kostnaden i X antall perioder ganger X antall kroner. Dato for opphøringen av annonseringen står med store bokstaver for å kunne spinne videre på det som har blitt sagt pr telefon.

Firmaet som er ansvarlig bak siden er et svensk Kommanditselskap ved navn "BERGSTRÖMS UTBILDNINGSSERVICE NORRSKEDIKA KB" og har en "bi-firma" ved navn "Naeringslivsmagasinet Online Nordic" som avser bedriftens annonseringsvirksomhet. Næringslivsmagasinet er forøvrig et annet produkt på vår svarteliste som blir solgt inn med den samme metoden.

Den 28. Juni skrev vi en advarsel om et nytt produkt fra en velkjent svensk svindelbedrift ved navn Internettmagasinet.no

Som vi skriver i advarselen så utføres svindelen ved at du per telefon blir opplyst om at dere ønsket å bli fjernet fra siden til Internettmagasinet, og for at dette skal gjøres korrekt så skal dere bare signere og sende tilbake et skjema. Skjemaet som dere får tilsendt på faks eller epost er derimot en bestilling - i vårt tilfelle ble summen satt til  89 990 kr. At skjemaet innebærer en bestilling er noe som selgeren per telefon ikke nevner i det hele tatt.

Lytt på samtalen og spre den gjerne videre til kolleger og bekjente for å advare så mange som mulig. Det finnes mange andre aktører som opererer med den samme svindelmetoden - så vær alltid skeptisk til noen som ringer og sier at dere trenger å signere et skjema for å si opp en eksisterende avtale!

Hør samtalen på Youtube her.

Her under kan dere se skjemaet som Internettmagasinet sender ut:
 

Internettmagasinet

BERGSTRÖMS UTBILDNINGSSERVICE NORRSKEDIKA KB

Adresse
Boks 794
114 79 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Næringslivsmagasinet

Fra de henvendelser vi har mottatt så påstår selgeren at dere har hatt annonse hos dem fra ifjor, og at det nå skal sies opp eller gå videre med redusert pris.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon