Exposure Europe / Expo Scandinavia

Exposure Europe / Expo Scandinavia (exposure-europe.com) - Advarsel!

Produktet er den seneste i rekken av svenske svindelprodukter som selges inn ved at selger hevder at dere skal signere et skjema for å avslutte en tidligere avtale om annonsering, men som i realiteten er det motsatte - nemlig en bestilling av en dyr annonsering på et verdiløst nettsted.

Skjemaet er skrevet med blandet svensk og engelsk og bestillingsvilkår er utydelig skrevet, prisen står per periode (for eksempel 8 perioder) men det står ikke opplyst noe sted hvor lang en periode er.

Bak produktet står det svenske firmaet Montenor Communications AB, som det fremkommer av domeneregistreringen og adressen på skjemaet. Firmaet har vært på vår svarteliste med produktet Nordic Expo/Nordic Net Expo siden i 2009, og er også svartelistet i Sverige med en rekke produktnavn.

Firmaet gikk fra nesten 8 millioner i omsetting 2009 til litt over 4 millioner år 2010. Noen tall fra 2011 er enda ikke blitt publisert.

Som vanlig råder vi dere til å raskt takke nei eller videresende samtalen til oss hvis noen selger ringer og mener at dere skal signere et skjema for å avslutte et kundeforhold.

Her under kan dere se et bilde på skjemaet som aktøren sender ut:

Exposure Europe / Expo Scandinavia

Montenor Communications AB

Adresse
Box 3212
10364 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon