Finn Forretninger (finnforretninger.com)

Ny katalogsvindler - Finn Forretninger (finnforretninger.com)!

Vi ønsker å advare mot en nykommer blant kataloghaiene, produktet heter Finn Forretninger.

Vi har den siste uken mottatt en rekke klager på aktørens selgere, vi er også selve blitt oppringt av en svært villedende og usikker selger som ikke kunne gi oss noen konkret fremstilling av produktet. Til informasjon hadde de ikke noen hjemmeside før helgen (16.11.2012), altså er det trygt å konstantere at mann ikke har hatt noen avtale med dem ifra tidligere.

Selgerne får det nemlig til høres ut som at dere har hatt et kundeforhold til dem fra før, og at de kun skal kontrollsjekke søkeord osv. for i år. De prater gjerne også om hvor godt synlig du vil bli på Google gjennom denne kataloginnføringen.

Det hele er bare ren og skjær løgn. Ved første øyekast ser mann at siden er meget amatørmessig utført, at teksten er skrevet på dårlig "svorsk" blandet med automatisk oversatt tekst og at det ikke er noen verdi i å stå oppført i katalogen.
Siden er uten tvil laget kun for at aktøren skal ha en nettkatalog å laste opp sine verdiløse annonser på, at de i det hele tatt benytter en slik nettside medfører forhåpentligvis at deres potensielle kunder takker nei til tilbudet.

Domenet finnforretninger.com ble ikke registrert før 12. September i år, noe som gjør det umulig for dere å ha hatt noen avtale med denne aktøren ifra før.

Hvem står da bak dette mesterverket? Domenet er registrert av firmaet Mecomerz KB, som igjen eies av firmaet Online Solide Sweden AB. Det er også det siste firmaet som står oppført som ansvarlig for tjenesten på katalogens nettsider. Det svenske firmaet ble registrert i 2010 og hadde i 2011 en omsetting på ca 4,5 millioner Svenske kroner.

Vi håper virkelig at katalogen Finn Forretninger ikke vil bidra til noen omsetting for bedriften i 2012/2013.

Edit: 21.11.2012: Det selskapet som fakturer for tjenesten er ikke det samme som står ansvarlig for tjenesten på nettsidene, men det samme firmaet som registrerte domenet og eies av det andre firmaet - Mecomerz KB. Bedriften har samme adresse som Online Solide Sweden AB men det står oppført en annen epost-adresse, nemlig: kundtjanst@mecomerzhantering.comFinn Forretninger (finnforretninger.com)

Online Solide Sweden AB / Mecomerz KB

Adresse
Box 60042
216 10 Limhamn


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Finn Bedrift - nytt navn for tidligere Finn Forretninger!

Den 20.november 2012 skrev vi en advarsel mot en ny svensk kataloghai ved navn Finn Forretninger som hadde domenet finnforretninger.com (siden er nå tatt vekk). Disse har nå endret til et nytt navn og kaller seg nå for Finn Bedrift!

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon