Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Finn Bedrift (ikke finnbedrift.net)

Finn Bedrift - nytt navn for tidligere Finn Forretninger!

Den 20.november 2012 skrev vi en advarsel mot en ny svensk kataloghai ved navn Finn Forretninger som hadde domenet finnforretninger.com (siden er nå tatt vekk). Disse har nå endret til et nytt navn og kaller seg nå for Finn Bedrift!


NB! Disser er ikke å forveksle med de norske svindlerne med samme navn, Finnbedrift som har nettsiden finnbedrift.net - advarsel mot disse kan dere lese her.

Da Finn Forretninger kun har skiftet navn til Finn Bedrift, så anbefaler vi dere å lese vår advarsel mot Finn Forretninger her, da metoden de bruker fortsatt er den samme.

Denne kommentaren fra en bedrift som har blitt oppringt oppsummerer saken veldig bra:

"Ble oppringt av dette firmaet fra skjult nummer. Kun svensker som snakket. De hevdet at vi, muntlig, hadde inngått en 6 mnd prøveperiode med dem og at denne nå var gått ut og at de vil fakturere oss 995,- pr mnd fremover. Alternativt kunne jeg si opp avtalen mot å betale kun for 3 mnd.

Jeg ba om å få avspilt vår ordrebekreftelse, noe som jeg skulle få i en rettsak som det ville bli dersom jeg ikke betalte faktuaene.
Lukter svindel lang vei!!
"

Bedriftsnavn:     Mecomerz KB (firmainformasjon)
Org. Nr.:             SE-969760-3737
Adresse:           Box 60042, 216 10 Limhamn
Epost:                kundtjanst@mecomerzhantering.com
Telefon:             +46(0)8 559 21 908

Her er bilde på hvordan en faktura fra Finn Bedrift ser ut:

Finn Bedrift (ikke finnbedrift.net)

Mecomerz KB (Mecomerz Hantering)

Adresse
Box 60042
SE-216 10 Limhamn


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Ny katalogsvindler - Finn Forretninger (finnforretninger.com)!

Vi har den siste uken mottatt en rekke klager på aktørens selgere, vi er også selve blitt oppringt av en svært villedende og usikker selger som ikke kunne...

Les mer
Cengiz Han la igjen en kommentar den 19 apr 2013 16.13.52
Det skjedde akkurat det samme med meg idag. Da lurer jeg på hva myndighetene kan/vil gjøre med disse svindlerne?? Håper at de blir tatt og straffes strengt snart..

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon