Finn Selskaper

Finn Selskaper - Det nye navnet for Finn Bedrift og Finn Forretninger!

Den 25. januar skrev vi en advarsel og oppdaterte vår svarteliste med produktet "Finn Bedrift" som følge av et navneskifte fra selskapet bak "Finn Forretninger".

Disse har igjen endret sitt produktnavn og kaller seg nå for "Finn Selskaper". Fakturaene som blir sendt ut er identiske med de tidligere fakturaene fra Finn Bedrift og Finn Forretninger.
Selskapet som tar hånd om faktureringen er Mecomerz KB (Mecomerz Hantering), som klart og tydelig driftes av samme bande.

Beskrivelsen på fakturaen sier "GullPakke. Tjänsten avslutas den xxxx-xx-xx"

Metoden som blir benyttet er at selgern mer eller mindre "påtvinger" kunden til å ta en beslutning - enten betaler du mye, eller så betaler du litt mindre. Dette gjør de gjennom å hevde at dere har hatt en gratisoppføring hos dem tidligere og den har nå gått til automatisk fornyelse med en ny periode som dere må betale for. En stresset bedriftsledere kan da gjøre en forhastet beslutning å godkjenne inngåelse av en "avsluttende avtale". Selgern får det jo til å høre ut som at du MÅ betale for enten neste kvartal eller hele neste år til prisen av 995 kr pr måned.

I realiteten har ikke aktøren engang en egen hjemmeside, produktene har ikke eksistert i mer enn noen få uker og alt det selgeren sier er ren og skjær løgn.

Denne svenske bedriften har koblinger til den banden i Skåne som under ca 10 måneders tid lurte svenske bedrifter for nærmere 50 millioner kroner og der en person hittil har blitt dømt til ett og et halvt års fengsel.

Her under kan dere se et bilde av en faktura fra selskapet:

Finn Selskaper

Mecomerz KB (Mecomerz Hantering)

Adresse
Box 60042
SE-216 10 Limhamn


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Finn Bedrift - nytt navn for tidligere Finn Forretninger!

Den 20.november 2012 skrev vi en advarsel mot en ny svensk kataloghai ved navn Finn Forretninger som hadde domenet finnforretninger.com (siden er nå tatt vekk). Disse har nå endret til et nytt navn og kaller seg nå for Finn Bedrift!

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon