Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Internkontroll Norge

Konto: 6580.35.49421

Publisert: 06.02.2018

Pass på villedende "tilbudsfakturaer" fra Internkontroll Norge

Flertallet medlemsbedrifter innenfor bransjene restaurant og renhold har meldt ifra at de har mottatt hva som ser ut å være en faktura fra Internkontroll Norge om 7 500 kr. Det de har mottatt er dog kun et veldig villedende tilbud, som gir inntrykk av å være et krav du må betale for å oppfylle lovkrav vedrørende HMS/internrevisjon.

Arbeidstilsynet har følgende kommentar kring disse utsendelsene:
- Arbeidstilsynet presiserer at denne fakturaen ikke skyldes krav fra Arbeidstilsynet, godkjenningsordningen for renhold eller krav i regelverket om internkontroll, sier Trygve Bragstad, kommunikasjonsdirektør i Arbeidstilsynet. (kilde)

Utsendelsene er merket med "SISTE ADVARSEL - [dato] ER DIN SISTE FRIST FOR REGISTRERING AV DIN VIRKSOMHET." i tillegg til flere andre formuleringer som er skapt for å gi inntrykk av at dette er et krav du betale.

Bedriften bak, Internkontroll Norge AS (firmainformasjon) har tidligere under høsten 2017 sendt ut villedende tilbud om registrering i Tobakkssalgsregisteret.

Slike utsendelser med villedende tilbud som folk flest oppfatter som en faktura, er kun skapt for å tjene raske og enkle penger uten å ha som formål å levere en reel eller seriøs tjeneste/produkt. Vi anbefaler derfor mottakere av tilbudsfakturaene å anmelde forholdet som forsøk til bedrageri hos politiet, og også melde ifra til Arbeidstilsynet.

Internkontroll Norge

Internkontroll Norge AS

Adresse
Filipstad brygge 1
0252 OSLO


  • Organisasjonsnummer: 997875451
  • Epost: post@godkjenningsregisteret.no
  • Epost 2: post@hmsinternrevisjon.no
  • Url: www.godkjenningsregisteret.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Amy la igjen en kommentar den 13 feb 2018 11:09:48
Hei, Vi selv mottok et slik e-faktura. Men på vårt faktura har de et annet e-post: post@hmsinternrevisjon.no.
Helen la igjen en kommentar den 13 feb 2018 12:21:16
Vi fikk også denne fakturaen i dag!
Joseph la igjen en kommentar den 13 feb 2018 16:09:50
Vi mottok også en slik faktura i dag! med denne teksten "SISTE ADVARSEL - 13.02.2018 ER DIN SISTE FRIST FOR REGISTRERING AV DIN VIRKSOMHET"
Karim la igjen en kommentar den 13 feb 2018 18:25:41
Vi fikk slik faktura i dag med reg. frist 13 feb.2018. Fakturaen har reg. dato 30.01.2018 men er postet fredag 09.02.2018
Mona Alice Ness, Possidonio Boligtjenester AS la igjen en kommentar den 14 feb 2018 14:33:21
Hei. Vi fikk også en slik faktura. Forholdet vil bli anmeldt med personlig oppmøte til Politiet. Jeg vil oppfordre andre som har mottatt en slik faktura om å gjøre det samme
Ewa Szczerek " Thomas Bygg Totalrenovering AS la igjen en kommentar den 15 feb 2018 11:50:15
Hei, vi mottatt en slik faktura med forfall den 12. februar. Forholdet vil bli anmeldt til Politi og Arbeidstilsynet!
JG Maling og Byggservice AS la igjen en kommentar den 19 feb 2018 11:07:20
Hei, vi mottatt en slik faktura også med forfall den 12 februar og etter deres komentarer det ser ut at vi bør melde dette i poloyiet og Arbeidstilsynet.
JG Maling og Byggservice AS la igjen en kommentar den 19 feb 2018 11:13:19
Den er feil fordig virksomheten har bekreftelse fra arbeidstilsynet at den er fortsatt oppføring i registreret over offentlig godkjente virksomheter og det ser ut at andre som fikk fakturaen har meld saken til politiet og arbeidstilsynet

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon