ILC - Lysrør

Bedriften driver med aggressiv markedsføring, har diffuse avtaler og uetiske salgsmetoder for å lure sine kunder inn i dyre avtaler som er vanskelig å komme seg ut av. Kunden får en stor leveranse lysrør levert, mer enn de har bestilt,  og mye mer enn de kan bruke på mange år. Alt skal betales omgående.
ILC herjer i Sverige, Danmark og Norge, og har blitt omtalt  i diverse media rundt omkring i Skandinavia.

International Lighting Company (Dansk Ervervs Telemarketing ApS)

Adresse
Vesterbrogade 70
1620 København


  • Organisasjonsnummer: DK21210536
  • Telefon: +4533792890
  • Faks: +4533235302
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Viktor la igjen en kommentar den 24 okt 2013 14:47:44
Fikk noen lyssør til bedriften som jeg aldri har bestillt, Sendte de i retur til København men de er nå kommet tilbake igjen. Henter de ikke. En representant fra firma ringte å sa at de ikke tok varer i retur. Spurte etter telefon nummeret hans men fikk det ikke.(Skjult nummer) Får div. innkassokrav som jeg ikke kommer til å betale
Hilde la igjen en kommentar den 18 nov 2013 08:37:32
Fikk lysrør vi ikke hadde bestilt. En av våre ansatte har blitt "lurt" av en svenske som prater fort og uforståelig på telefonen. Vi tar opp kampen og kontakter deres revisor i Norge, de gir oss kontakt info : ps@longlast.dk 0045 33 79 28 90 Vi gir oss ikke , har nå fått returnummer og vil forsøke å returnere pakken. Skjer det samme med oss som med Viktor over her henter heller ikke vi pakken. Dette er lureri på høyt plan.
Hans la igjen en kommentar den 26 mai 2014 22:34:38
Helt enig Ilc er noe dritt! De ringer rundt og gir ut gratis reklamegave, for at man har deltat i en undersøkelse angående energibesparende belysning for enn 6månders tid siden. Men jeg deltar aldri i noen undersøkelser. og dem har ringt 3 ganger på 1 1/2 og sagt akkurat det samme! og dem ringer meg skjult nummer, kan ikke sende mail om produkte, kan ikke gi ut nummer sånn at man kan ringe opp! Og lysene er svin dyre 139,90 per rør! og så sir dem at dem bare har 75pk når jeg sa nei, så hadde dem plustelig 50 og 25pk. Anbefaler ingen til og handle der!
Bjørn Ove, Trondheim la igjen en kommentar den 14 nov 2014 09:41:29
Selger fra dette firmaet er snarker fort, sørsvensk dialekt og overdrevet hyggelig. Får deg fort utpå glattisen ved å bekrefte adressen din, ja til å motta sjokoladepakke, ja til å vinne en MP4 spiller, og ja til å stå som nummer 10 på en trekningsliste for ferie for 4 til spania.Raskt forsøker han å runde av samtalen med sende med en pakke lysrør som "forrige" gang.Han ringte i dag fra hemmelig nummer. Når du ber han om å gjenta navn på firma, vil du ikke forstå hva han sier. Spent på om det dukker opp noe lureri iposten, selv om jeg benektet etterhvert behov for varer.
Erik Hauge la igjen en kommentar den 13 jan 2015 13:36:22
Dette høres ut som et firma som også opererer med et navn som heter Nor-lights. Akkurat samme fremgangsmåter. Super hyggelige med svensklignende dialekt. Lureri fra ende til annen.
Erlend R la igjen en kommentar den 6 feb 2015 12:42:41
Akkurat samme fyr ringte kommunen vår, alle ledere og vaktmestere fikk en telefon av denne svensken. Mener han sa at han ringte fra elgrossisten, faktura står det nor-lights og elfs. Masse prat om konfekt og kaker, med i trekning om sydentur, og så sender han en prøvepakke da som avslutnign på samtalen. Når du spør om det er gratis,så komemr det fram at det koster 150 kr per rør, og minste pakke er 75. Npr du ikke har bruk for 75, så kan de spesialpakke kun 25 stk som en vennetjeneste. Kjeltring fra ende til annen, og han ble veldig snurt da han måtte innse at det ikke ble noen handel. Desverre klarte han å "lure" en av oss..
Eirik la igjen en kommentar den 10 feb 2015 13:51:21
Ble ringt opp i dag av disse i dag. De hadde lyst til å sende meg en værstasjon. Jeg takke nei, men de ga seg ikke. Veldig hyggelige men pågående og overbevisende. Har blitt kontaktet av de før. Da takket jeg også nei, men endte opp med en regning på 5000kr på lysrør jeg ikke hadde bestilt.
K. Jensen la igjen en kommentar den 9 mar 2015 00:34:17
Lad den endelig sende varen, men bestil intet hos dem Sender de så en faktura benægtes køb af varen og kræv at de selv henter varen inden f.x. 30 dage, og sker der ikke vil varen blive bortskaffet Er sket to gange nu uden at varen er afhentet, og intet er betalt Den kvikke læser kan regne ud hvad der er sker med varerne
ejvd la igjen en kommentar den 10 des 2015 06:31:17
Bedriften vår er også lurt - hvordan kommer man seg ut av det? har nå mottat 200 lystoffrør - noen som vet hva vi skal gjøre?
Trygg Handel svarte på en kommentar den 10 des 2015 06:33:37
Hei, Vennligst kontakt vår kundeservice for veileding. Tlf: 3100 3100
Bjørn Ove Hilmo la igjen en kommentar den 20 jan 2016 08:52:00
Ble forsøkt lurt igjen. Oppringt igjen av "hyggelig" kar med østlandsdialekt. Spør etter driftsansvarlig. Snakker svært mye. Tilbyr værstasjon i børstet stål. Vi får piggene ute når vi oppfatter ordene GRATIS og LYSRØR.
Sverre Gulbrandsen la igjen en kommentar den 27 jan 2016 10:21:06
Jeg fikk en telefon i sommer (2015) fra en norsktalende mann som sa han skulle gå over i ny jobb, og i den anledning ville han gi mitt firma et godt tilbud på lysrør. Jeg forsto det som han jobbet hos vår faste leverandør, for han hadde mitt navn og telefonnummer. Jeg gikk med på å bestille 25 stk. lysrør, og disse kom i august 2015. Giroen som fulgte med sto i mitt navn, ikke firmaets navn. Da vi så at det ikke var vår leverandør sendte jeg mail til dem med beskjed om at rørene kom til å bli returnert til den norske adressen. Jeg fikk raskt melding om at jeg måtte sende rørene til deres hovedkontor i Belgia. Så fikk jeg en returseddel på mail, og fikk sendt pakken i september. Da trodde jeg saken var ute av verden, men i oktober fikk jeg purring på regningen. Ny mail til det norske kontoret om at regningen ikke kom til å bli betalt, ettersom det var et utenlandsk firma, som vi ikke hadde på vår leverandørliste, og jeg fikk da beskjed om at hovedkontoret ville gi beskjed til den norske avdelingen når de hadde mottatt pakken, og at de da ville sende kreditnota. Etter det har jeg ikke hørt noe før jeg i dag fikk rørene i retur (feil returadresse?). Sendte en mail til firmaet, og venter spent på svar om hva de vil at jeg skal gjøre. Dette må vel kalles useriøst, på grensen til svindel.
Montana Vandrerhjem la igjen en kommentar den 29 sep 2017 13:08:39
Har mottatt en kjempe pakke med lysrør vi aldri har bestilt. Prøvde og sende en e-post til firmaet, men e-postadressen som er oppgitt på hjemmesiden deres eksisterer ikke. Vil ikke bruke tid og penger på å sende varene retur - og selvsagt heller ikke betale regningen. Lysrørene er sendt fra Belgia. De som ringer ringer fra hemmelig nummer om snakker - eller mumler - svensk.
Roy A. Sykehuset i Vestfold la igjen en kommentar den 26 sep 2018 12:37:01
Firma er fortsatt aktivt, aggressiv markedsføring også i 2018 Min historie er lik Bjørn Ove, fra 2014 Etter en mumlende samtale på uforståelig svensk kom lysrør først, sendte i retur, så kom sjokolade som også ble sendt i retur. åpnet ingen av pakkene.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon