Distriktskatalogen.no

Kataloghaien Distriktskatalogen.no har svindlet i over 5 års tid!

Siden bedriften ble etablert i 2007 så har det stadig kommet advarsler imot firmaet og de har hatt en fast plass på vår svarteliste.

De fleste av bedriftene som har fått faktura fra Distriktskatalogen.no har aldri tidligere hørt om firmaet, eller hatt noe ønske om å profilere seg på den meget uprofesjonelle hjemmesiden deres.

Det finnes tre bedrifter knyttet til produktet:

Distriktskatalogen Media - NUF-selskap etablert i 2011 og står som avsender på fakturaene. De har ikke levert noe årsregnskap enda.

Distriktskatalogen Holding - NUF-selskap etablert i 2007 og hadde en omsetting på 5 129 000 kr i 2010.

Daglig Leder til disse to bedriftene har også et enkeltpersonforetak registrert ved navn Distriktenes Katalog Johnny Kristiansen som ble etablert i 2006.

Domenet distriktskatalogen.no står registrert på bedriften Distriktskatalogen Holding.
Distriktskatalogen.no

Distriktskatalogen Media

Adresse
Grenseveien 91
0663 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon