Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Nordic Expo / Nordic Net Expo

Den svenske bedriften ringer opp og sier at de kommer til å sende en fax for oppsigelse av kontrakt.

Når faksen kommer er det ikke egentlig en oppsigelse uten tvert om ; nemlig  en bestilling! Den så kalte oppsigelsen er bare en måte for å få stressede arbeidere å signere og sende tilbake kjapt, da de tenker at en oppsigelse er jo ingenting som kan skade. De glemmer at de ikke har hatt noen avtale med bedriften fra før, og kanskje bare kikker igjennom papiret litt fort. Fakturaen som  kommer er på et veldig stort beløp, mellom 50 000 – 85 000 norske kroner! Vær alltid oppmerksom på hvor du har annonser, hvem du har avtaler med, og først og fremst – les alltid gjennom alle papirer nøye før du skriver under på noe. Om du er i tvil: kontakt oss i Trygg Handel først!

Disse har bankgiro: SE5704-0461 og kontonummer: 8327-9 137 671 267-3
Nordic Expo / Nordic Net Expo

Montenor Communications AB

Adresse
Holländarg. 8 B
111 36 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Exposure Europe / Expo Scandinavia (exposure-europe.com) - Advarsel!

Produktet er den seneste i rekken av svenske svindelprodukter som selges inn ved at selger hevder at dere skal signere ...

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon