World Business Directory (WBD)

Bedriften sender ut en blankett merket  ”Data control”, der man skall fylle inn sine bedriftsopplysninger. På blanketten (som står på engelsk) står det at dette er for å oppdatere bedriftsopplysningene. Lengst nede på papiret; med meget liten tekst, står det at du gjennom å signere, aksepterer avtalen som kan leses på bedriftens hjemmeside: world-businessdirectory.com.  Der kan man lese langt nede, under punkt 7, at dette koster 2 940 £, som tilsvarer ca. 30 000 NOK.

International Directories Ltd

Adresse
Suite 149, Rosden House, 372 Old Street
EC1V London


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

World Company Directory (WCD)

Vi advarer mot utsendelser fra World Company Directory (WCD) gjeldende et skjema merket med "Data Control" som de ber dere å signere og sende tilbake for å få en oppføring i katalogen.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon