DineDistrikter.no - Bedriftsdatabasen

De sender ut et tilbud som ser ut som faktura på 5495 kr og håper at bedriftene skal betale for en oppføring i en totalt verdiløs nettkatalog.

Både www.dinedistrikter.no, og www.bedriftsopplysningen.no, (som er den andre tjenesten til denne bedriften) er totalt verdiløse. Ingen bruker disse nettstedene, og å betale for en oppføring på disse sidene er helt bortkastede penger.

Bakom utsendelsen står det personer fa Vestfold som har sterke koblinger til Vestfold-nettverket. Disse er meget godt kjent hos polititet i Vestfold for lignede svindel og bedrageriforsøk.

Dette er en typisk sommerkampanje-svindel, som utføres mens de som vanligvis sitter med ansvaret og har mest rutine er på ferie. Man håper at ferievikarer og mindre rutinerte folk skal la fakturaene glippe gjennom systemet.

AAS Marketing Consult

Adresse
Postboks 718
0106 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Man involvert i DineDistrikter.no er nå tiltalt for svindel

DineDistrikter.no har i lenger tid stått oppført på vår svarteliste, dette grunnet utsendelser av falske fakturaer. De har operert i ulike perioder under flere år og det senest tilfellet vi kan påvise var sommeren/høsten 2010 da vi skrev følgende etter et stort antall klager om falske fakturaer kom inn til oss.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon