Foretaksportalen Norge

Foretaksportalen Norge sender ut en blankett for ”Offentliggjøring av foretak 2010” der man skal fylle inn bedriftsopplysningene sine.

På blanketten står det at dette er for å oppdatere sin bedriftsprofil, noe som skjer årlig. Denne oppdateringen publiseres på en helt verdiløs web-side og koster 982 euro per år og du binder deg for en periode på 3 år, noe som står med meget liten tekst helt nederst.

Etterhvert når dere ikke betaler de ugyldige kravene vil dere motta et kravbrev fra "Legal Department" - disse har samme verdi som papirene de er skrevet på, dvs. null.

VG har skrevet to artikler om dette firmaet, publisert i 2010, som der kan lese her og her.

Oppdatering 10.09.2014:

Vi har i de siste dagene mottatt mange kopier av nye utsendelser fra denne aktøren, nå for "Offentliggjøring av foretak 2014/15" til samme pris som tidligere.

Oppføringen mangler helt verdi og vi fraråder på det sterkeste til å returnere dette skjemaet!

Foretaksportalen Norge

TVV Tele Verzeichnis Verlag GmbH

Adresse
borsteler chaussee 85-99 a
22453 Hamburg


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Egil Heggen la igjen en kommentar den 28 sep 2014 10.51.23
Vi behøver heller ikke kaste bort tid på den tilsynelatende tillitsvekkende tjenesten "Datasperring", da skjemaet er inaktivt.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon