Scandinavian Businesslink

Scandinavian Business Link er velkjente i Sverige, der de har lurt bedrifter til å bestille en annonse på deres hjemmeside gjennom kløktige metoder, og løgner om tidligere kundeforhold.

Fakturaprisen for en annonseplass har variert, men er på meget store beløp. Mellom 10 og 70.000 norske kroner, fakturert i Euro.

Bedriften har tidligere ligget på Svensk Handel sin varslingsliste over useriøse firmaer, men har vært inaktive i Sverige i en lengre periode. Men nå gjør de et nytt framstøt; denne gangen på det Norske markedet.

Fornyet advarsel imot Scandinavian Businesslink!

Etter en lang tid med inaktivitet har vi nå mottatt nye klager på dette svenske firmaet som markedsfører produktet Scandinavian Businesslink - et produkt der du blir tilbudt å kjøpe en annonse for en dyr penge på et verdiløst nettsted, dette i samme stil som andre lignende produkter på vår svarteliste som feks. Nettebladet.no, Bransjenytt24.no, websøk.no, Scandinavian Link Systems og en rekke andre aktører.

Fremgangsmåten de bruker for å få noen til å signere på en bestilling er en velkjent metode - selgeren sier nemlig at skjemaet som skal sendes til deg pr faks eller epost kun er et skjema for å si opp en tidligere avtale om annonsering, ikke at det er en bestilling som koster deg nærmere 40 000 kr.

Bak den svenske bedriften står en mann som også driver et annet firma ved navn "Anlita webbmedia i Norden Kommanditbolag", som står oppført på den svenske varslinglisten hos "Varningsinfo.se" med produktnavnet "Business to Business".

Vi anbefaler å holde dere langt unna dette selskapet!

Slik ser skjemaet ut som sendes fra Scandinavian Businesslink:
Scandinavian Businesslink

LD International AB

Adresse
Box 92 184
120 09 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon