European City Guide

Denne spanske ”bedriften” har sendt ut bestillingsblanketter til skandinaviske bedrifter og enkeltmannsforetak i over 6 år nå.  - Spesielt på sommeren, da de vet at vikarer og folk som dekker uvante stillinger lett kan gjøre feil.

Den bestillingsblanketten man skal fylle ut og sende tilbake; er utformet sånn at man lett kan tro det bare dreier seg om å oppdatere sine eksisterende opplysninger.

Med bitteliten tekst står det derimot at gjennom å sende dette brevet tilbake; binder man seg til en bestilling som koster 997 Euro per år, det vil si ca. 8000 norske kroner och du binder dig för 3 år, for en oppføring i en totalt verdiløs katalog.

European City Guide S.L.

Adresse
Mart-inez Cubells, 6, 4, pta. 8
46002 Valencia


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon