Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

European City Guide

Denne spanske ”bedriften” har sendt ut bestillingsblanketter til skandinaviske bedrifter og enkeltmannsforetak i over 6 år nå.  - Spesielt på sommeren, da de vet at vikarer og folk som dekker uvante stillinger lett kan gjøre feil.

Den bestillingsblanketten man skal fylle ut og sende tilbake; er utformet sånn at man lett kan tro det bare dreier seg om å oppdatere sine eksisterende opplysninger.

Med bitteliten tekst står det derimot at gjennom å sende dette brevet tilbake; binder man seg til en bestilling som koster 997 Euro per år, det vil si ca. 8000 norske kroner och du binder dig för 3 år, for en oppføring i en totalt verdiløs katalog.

European City Guide S.L.

Adresse
Mart-inez Cubells, 6, 4, pta. 8
46002 Valencia


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon