SLS - Scandinavian Link Systems

Selgere ifra Scandinavian Link Systems ringer opp til norske bedrifter for å opplyse at de kommer til å sende en faks som de hevder gjelder oppsigelse av en tidligere avtale.

Faksen som den aktuelle bedriften mottar er ikke et oppsigelseskjema, derimot er det et skjema som gjelder bestilling av en verdiløs annonse som koster flere ti talls tusen kroner! Grunnen til at de hevder det gjelder oppsigelse av en tidligere avtale er at selger ønsker å sette beslutningstager (gjerne også andre medarbeidere) i en stresset situasjon slik at det skal bli lettere for selger å få den potensielle kunden til å returnere skjemaet så snart som mulig.

Mange tenker at det ikke vil være noen hake med å si opp en slik avtale, nettopp derfor blir ikke skjemaet lest tilstrekkelig godt nok, noe som gjerne medfører at skjemaet blir signert og returnert til Scandinavian Link System. Fakturaen som kunden i ettertid får tilsendt er som sagt på flere tusen kroner, 895€ x 12 - noe som utgjør en sum på hele 85.000 norske kroner!

Vær alltid oppmerksom på hvor det er du annonser, hvem du har avtaler med og først og fremst – er du skeptisk så send oss en henvendelse hvor du fremlegger saken, så vil vi gi deg et svar på om det du har mottatt er reelt eller ikke. Les alltid nøye igjennom både kontrakt og avtalevilkår før du signerer noen avtale.

Hjemmesiden er registrert anonymt.


Fornyet advarsel imot SLS - Scandinavian Link Systems!

Etter en lang periode med inaktivitet har vi nå mottatt nye klager på det svenske produktet Scandinavian Link Systems - et produkt der du blir tilbudt å kjøpe en annonse for en dyr penge på et verdiløst nettsted, dette i samme stil som andre lignende produkter vi har oppført på vår svarteliste som feks. Nettebladet.no, Bransjenytt24.no, Websøk.no, Scandinavian Businesslink og en rekke andre aktører.

Fremgangsmåten de benytter for å få dere til å signere på en bestilling er en velkjent metode - selgeren sier nemlig at skjemaet som skal sendes til deg pr faks eller epost kun er et skjema som skal benyttes for å si opp en tidligere avtale om annonsering, ikke at det er en bestilling som koster deg mellom 40 000 til 75 000 kr.

Signer absolutt ikke på noe skjema dersom en svensk telefonselger hevder det gjelder oppsigelse på en tidligere avtale!

Oppdatering 27-08-2012:

Bedriften bak dette svindelproduktet er den svenske bedriften MZR Service KB (Tidl. T80 Konsult KB). Samme firma har 3 stk. andre svindelprodukter på vår svarteliste:

European-Communications.com (Les mer)

Nordic Web News (Les mer)

Web News Guide (Les mer)

Slik ser skjemaet fra Scandinavian Link Systems ut:
SLS - Scandinavian Link Systems

MZR Service KB

Adresse
Idunv. 4
136 42 Handen


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

european-communications.com - Advarsel!

En anonym svensk bedrift har siden september 2010 vært lagt på vår svarteliste med produktet SLS- Scandinavian Link Systems, som opererte med den "klassiske" svindelmetoden der de hevder at de skal sende dere et skjema for å si opp en tidligere annonsering.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon