Nordisk Domeneforvaltning / Nordic Domain Hosting

Nordisk Domeneforvaltning ringer i disse dager rundt til norske bedrifter og hevder at noen vil kjøpe det samme domenet som bedriftens, men da med en litt annen endelse, som for eksempel ettellerannet.com i stedet for ettellerannet.no.

Prisen er 1990 norske kroner pr domene for denne ”hederlige” tjenesten. Problemet er bare at alt er bløff! Dette er en klassisk bløffemetode som brukes for å skremme kunden til å ta en rask beslutning. Denne metoden er brukt av kjente domenesvindlere som: Domänregistreringar Europa, Colvento IT og Skandinavisk IT-central.
Det finnes ingen aktør som ønsker å kjøpe domenenavnet.

Firmaet bak Nordisk Domeneforvaltning er det samme som for Nordisk Domänhantering, som har stått på vår svarteliste siden 27 juli 2010.


Nordisk Domänhantering / Nordic Domain Hosting truer med pornosider

Vi trenger ikke å skrive mye her, bildet her under taler for seg selv. Betal ikke 1 krone til et slikt selskap, uansett hvilke trusler de kommer med.

Nordisk Domeneforvaltning / Nordic Domain Hosting

NDH Sweden AB

Adresse
Västra kanalgatan 8
211 41 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

24one.net - Nytt navn fra svindlerne bak Bolerino/NDH/Nordic Domain Hosting/Nordisk Domänhantering/Nordisk Provisionsinkasso/European Economy Control

For et par dager siden (i skrivende stund) ble domenet 24one.net registert og i løpet av kort tid har de også designet en hjemmeside som er knyttet opp til domenet. Utifra det man kan lese på hjemmesiden til 24One.net gis det inntrykk av at aktøren driver med oppkjøp og "beskyttelse" av domener.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon