Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Firmasøk.net

Firmaet sender ut store mengder falske fakturaer med håp om at bedrifter gjør en feil og betaler. Fakturaene er på ulike beløp – fra 1900 kr til over 30.000kr!

Dette er uvanlig for norske svindlere som normalt sender ut fakturaer på mindre beløp for å øke betalingsfrekvensen.
På fakturaen oppgir firmaet Firmasøk.net AS som avsender. Dette er ikke et AS, men ett NUF-registrert selskap med navnet Firmasøk. Firmaet ble registrert den 8.juni 2010 og daglig leder er en ung mann født 1990.

Hjemmesiden firmasok.net er pr idag (4. november 2010) fortsatt ikke i bruk. Hjemmesiden er registrert på ett annet NUF-registrert selskap enn de som sender ut fakturaene - nemlig Vejla Invest Limited. Dette firmaet driver nettsiden Norgesporten.no som selger porter og dører. Telefonnummeret som er oppgitt ved registreringen av hjemmesiden tilhører Carl Josef Christensen. Denne mannen kjenner vi fra før med to andre bedrifter på svartelisten, CJC Bedriftstjenester og Bedriftsok.no. Disse firmaene har altså sterke koblinger og er sannsynligvis i et nettverk der pengene går til de samme bakmenn.

Telefonnummeret oppgitt på fakturaene er identisk med det Bedriftsok.no bruker.
Firmasøk.net

Firmasøk

Adresse
Postboks 2, Slemdal
0170 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Oppdatert advarsel imot Finnbedrift!

For litt over ett år siden, den 9. mai 2011, advarte vi imot falske fakturaer som ble sendt ut ifra FinnBedrift gjeldende en oppføring på bedriftens hjemmeside, finnbedrift.net.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon