Europe Business Guide

Bedriften sender ut ett skjema på engelsk market med “Data Control”. Dere bes om å fylle ut Deres firmaopplysninger, signere og sende det tilbake. Skjemaet sier at Deres oppdateringer er gratis ”Updating is free of charge”, men med litt mindre tekst står det at man gjør en bestilling om man signerer.

Skrift som er så liten at den nesten ikke er lesbar, sier at om man bestiller denne tjenesten, vil det påføre Dere en utgift på 990 €  x 3. Dette tilsvarer ca 24 000 norske kroner.

Dette er en klassisk svindelmetode lik den ”European City Guide” brukte tidligere i sommer, hvor mange norske bedrifter fikk samme type henvendelse som ”Europe Business Guide” forsøker seg på nå.
Europe Business Guide

EU BUSINESS SERVICES LTD

Adresse
P.O. BOX 2021
3500 GA UTRECHT


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

World Company Directory (WCD)

Vi advarer mot utsendelser fra World Company Directory (WCD) gjeldende et skjema merket med "Data Control" som de ber dere å signere og sende tilbake for å få en oppføring i katalogen.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon