Firmadatabasen.no

Firmaet sender ut falske fakturaer for Standard bransjeoppføring 2011 pålydende 1980 kr. På fakturaen står det at avsender er Firmadatabasen NO AS, men noen bedrift med et slikt navn finnes ikke i Brønnøysundregisteret. Organisasjonsnummeret som er oppgitt, tilhører firmaet VEJLE INVESTMENTS LIMITED med Flemming Rasmussen som daglig leder. Samme person har registrert en annen bedrift med navnet Vejla Invest Limited. Dette firmaet finner man i forbindelse med hjemmesiden til svindelbedriften Firmasøk (firmasok.net). Firmasøk ble lagt ut på vår svarteliste den 4. November 2010.

Telefonnummeret som er oppgitt på fakturaen til Firmadatabasen.no, er også det samme som Firmasøk.net og tidligare Bedriftsok.no, som vi advarte mot i september bruker. Det er stor sannsynlighet for at disse tre firmaene og også CJC Bedriftstjenester har de samme bakmennene.

Trygg Handel har mottatt en hel del kommentarer på Svartelisten (som ikke blitt publisert) skrevet av blant annet Vejla Invest angående oppføringene av Bedriftsok.no og Firmasøk.net. De påstår å være kunde hos bedriftene og hevder at svartelisting av selskapene er ren idioti (!). Antagligvis har vår svarteliste gjort det vanskeligere for disse svindlene å få bedrifter til å betale fakturaer, og de har nå på den seneste utsendelsen med fakturaer fra Firmadatabasen.no stjålet logoen til Trygg Handel.

Firmadatabasen.no

Vejle Investments Limited

Adresse
Schweigaardsgt. 53 A
0191 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Finnbedrift.net

Bak denne bedriften som sender ut falske fakturaer står en velkjent person, nemlig Carl Josef Christensen. Herr Christensen har tidligere koblets til firmaene CJC Bedriftstjenester.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon