Globe Trade Control

Bedriften sender ut et skjema for å rette opp sine bedriftsopplysninger, som ligner mye på det fra velkjente European City Guide som har vært på vår svarteliste i flere år.

Det står at skjemaet er fra Globe Trade Control og gjelder aktiviteten Company Rating & Trade Control Agency noe som gjør det lett for en del å ta dette som en utsendelse fra en stor statlig organisasjon. Øverst på utsendelsen med store bokstaver står det Please update your existing data ... Currently you are registrered with your basic data on a free basis, som betyr i store drag Oppdatere deres informasjon ... Dere er for nærværende registrerte med deres basisopplysninger gratis.

Etter dette stykket er det ikke vanskelig å signere kontrakten å sende den tilbake, det er jo en gratis oppføring. Problemet er bare at det fortsetter med liten tekst at du kun skal signere skjemaet hvis du ønsker å betale for en oppføring. Det du da skal betale er €97 pr måned i 2 år, som blir drøyt 18 000 norske kroner for en oppføring på en verdiløs nettside.

Om man signerer på dette og betaler så er det ikke heller slutt der, det er en løpende avtale som forlenges med 2 nye år hvis man ikke sier det opp skriftlig senest 2 måneder før avtalen løper ut.

Vi råder alle våre medlemmer at bruke baksiden av denne utsendelsen som et nytt papir...


Globe Trade Control

Globe Trade Group

Adresse
Cx Postal 60
I990 Ourinhos - Sao Paulo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Europe Business Guide

Europe Business Guide sender ut ett skjema på engelsk merket med “Data Control”. Med tydelig tekst står det ”Updating is free of charge”, "Oppdatering er gratis", men med litt mindre tekst står det at man gjør en bestilling om man signerer.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon