Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

World Company Directory (WCD)

World Company Directory Sender ut skjemaer merket med Data Control der dere skal oppdatere deres bedriftsopplysninger signere og sende tilbake, ifølge oppmaning på skjemaet.

Med bitteliten tekst langt nede på siden står det at dette er en oppføring som koster 980 Euro per år og at dere binder dere for en avtale om 3 år. Dette gir en total kostand på ca 23 000 norske kroner for å stå med i en svindelbedrifts verdiløse katalog. Skjemaet er utformet på en veldig sleip måte, med mål å villede stressede personer å signere noe de ikke helt vet hva er.

Tidligere har European City Guide, World Business Directory og Europe Business Guide sendt ut lignende skjemaer og svindlet til seg milliontals kroner på denne måten. Flere av disse har operert i mange år og sender ut nye skjemaer med litt endringer hvert år.

Vær alltid 100% sikker på hva avtalen gjelder før dere signerer noe, og husk å alltid sende over en kopi til oss på Trygg Handel for en kontroll.
World Company Directory (WCD)

WCD-World Company Directory Ltd

Adresse
100 Pall Mall- St. James
SW1Y 5NQ London


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Oppdatert advarsel imot World Trade Register!

Mange mottar i disse dager en epost med et vedlagt skjema ifra World Trade Register.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon