The Global Internet Business Register

Bedriften sender ut et skjema for produktet The Global Internet Business Register. Øverst på skjemaet med veldig store bokstaver står det for a FREE LISTING - For en GRATIS OPPFØRING.

Med liten tekst står det siden at man bare skal signere hvis man ønsker å betale for en oppføring. Fakturaren dere da vil motta er på €970 pr år i en fem-års periode, vilket tilsvarer i overkant av 37 000 norske kroner for en oppføring på en verdiløs nettside. Teksten er utformet sånn at det på flere steder står om gratis oppføring med store bokstaver og det om kostnader ved signering er vanskelig å lese seg til. Vi fraråder alle medlemmer på det sterkeste å signere på noe som helst ukjent før dere rådført dere med oss først.
The Global Internet Business Register

Easy Pages Inc.

Adresse
Paseo Mediterráneo, 293 - PO Box 4


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

World Company Directory (WCD)

Vi advarer mot utsendelser fra World Company Directory (WCD) gjeldende et skjema merket med "Data Control" som de ber dere å signere og sende tilbake for å få en oppføring i katalogen.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon