Expo Guide

Expo Guide stiller seg i rekken som en av mange verdens dekkende svindelbedrifter, som tjener penger på å få deg til å signere på bestilling-skjemaer du ikke vet er en bestilling.

Expo Guide skriver et brev som om at du skal få være med på en utstilling (Expo på engelsk), og for en enkel kommunikasjon skal du signere dette skjemaet. Utsendelsen består av to dokumenter, der det ene er brevet som forklarer om denne utstillingen og nevner ikke noe pris eller at du skal kjøpe noe i det hele tatt, og det andre er skjemaet du skal fylle ut med dine bedrifts-opplysninger, signere og sende tilbake.

Med knøttliten tekst på skjemaet for utfylling står det at dere binder dere for en tre-års avtale som koster 1181 Euro pr år, en totalsum på ca 27 000 norske kroner.

Disse har operert aktiv siden 2008 og er ikke nye på markedet, men endrer småting på sine brev og skjemaer fra stund til annen å fler og fler blir stadig lurt. Vi fraråder alle våre medlemmer fra å signere noe som helst før dere tar en sjekk med oss, og absolutt ikke betal for et produkt/tjeneste dere ikke har bestilt!

Expo Guide - oppdatert advarsel!

Expo Guide er for tiden aktive med å sende ut purringer for de som var uheldige nok til å signere på kontrakten som de tidligere sendte ut i vår-tider.

Purringene er forkledd som at de er sendt ifra "Legal Department" og ser svært profesjonelle ut, men dette er kun tomme trusler. Det er kun norsk inkasso som er gyldig i Norge og Expo Guide sin Legal Department utsendelse er like ugyldig som om du selv skulle skrive ditt bedriftsnavn og legge til Legal Department på utsendelsen.

Slik ser purrinenge ifra Expo Guide ut:

Expo Guide

Commercial Online Manuals S de RL de CV

Adresse
Col. Chapultepec Morales


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon