WDTP- Worldwide Database of Trademarks and Patents

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WDTP sin database og er lett å forveksle med en faktura med betalingskrav. Skjemaet er merket med Registration of the International Trademark - Renew og står med en registreringsdato for tidligere registrering.

Med veldig liten tekst står det at registreringen ikke er gyldig for noen prosess for å registrere sitt varemerke eller patent i noen offisiell database, men at det kun gjelder for WDTP\'s sin interne database. En database som er helt verdiløs og kun skapt for å kunne pålegge dyre registreringsavgifter.

Beløpet som dere skal betale inn for å få denne flotte registreringen er € 1 705 = ca 13 000 norske kroner.

WIPO, den offisielle World Intellectual Property Organization, har en advarsel mot WDTP allerede den 23 februar 2011.
WDTP- Worldwide Database of Trademarks and Patents

WDTP s.r.o.

Adresse
Roháčova 188/37, 13000 Praha, Czech repu


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel imot Trademark Selection (TM Selection)!

Den sveitsiske bedriften Trademark Selection Inc. sender nå ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Registration of Trademark Selection - Edition 2012".

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon