Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

finnbedrift.net

Bak denne bedriften som sender ut falske fakturaer står en velkjent person, nemlig Carl Josef Christensen. Herr Christensen har tidligere svindlet norske bedrifter med firmaene CJC Bedriftstjenester, Reflex Media og Bedriftsok.no - som alle finnes på vår svarteliste.

Denne gang gjelder de falske fakturaene en kombinasjon av en oppføring på finnbedrift.net og webhotell med epost til den nette summen av 6 787, 50 kr inkl. mva. Websiden du betaler for å stå oppført på fungerer dessverre ikke i det hele tatt. Søkefunksjonen funger ikke, det går ikke å korrigere firmaprofil og de andre undersidene er uten noe innehold. Kort sagt er det eneste som lar seg gjøre fra nettsiden er å sende en epost til post@finnbedrift.net ved å klikke på kontakt.

Firmaet Finn Bedrift, som er en NUF-bedrift med hovedforetaket i Storbritannia, ble registrert i mai 2010. Ved registreringen var en annen person Daglig Leder og varamedlem, men denne trekte seg fra firmaet den 24 juli 2010. Kort tid etterpå, 5 august 2010, ble domenet finnbedrift.net registrert.

Firmaet har fortsatt ikke levert noe regnskap for 2010 og vi tviler sterkt på at firmaet vil fortsette være aktiv etter dette året.


Oppdatert advarsel imot Finnbedrift!

For litt over ett år siden, den 9. mai 2011, advarte vi imot falske fakturaer som ble sendt ut ifra FinnBedrift gjeldende en oppføring på bedriftens hjemmeside, finnbedrift.net.

Aktøren er igjen aktiv med å sende ut falske fakturaer. Summen som nå er satt på fakturaen er i overkant av 4 000 kr, fakturaen har et litt annet design enn tidligere utsendelser og telefonnummeret er endret, men ellers er de svært lik de falske fakturaene vi advarte mot i 2011.

NUF-selskapet som står bak utsendelsene har fortiden en fratrådt ledelse, men domenet finnbedrift.net står fortsatt oppført på den tidligere styrelederen Carl Josef Christensen.

Dette er rene svindelforsøk og vi oppfordrer enhver bedrift som mottar en slik faktura til å politianmelde bedriften også sende en kopi til oss i Trygg Handel.

Slik ser de nye fakturaene fra Finnbedrift ut:

finnbedrift.net

Finn Bedrift NUF


Adresse
Postboks 9060, Grønland
0133 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Firmadatabasen.no

Vi advarer mot falske fakturaer, merket med "Standard bransjeoppføring 2011" utsendte av Firmadatabasen.no. Vi ønsker også å gjøre dere oppmerksomme på, at de har stjålet Trygg Handels logo og bruker denne på fakturaene.

Les mer
Reidun la igjen en kommentar den 14 aug 2014 13:19:28
fikk nettopp tilsendt faktura pr mail fra FinnBedrift, Postboks 9060, Grønland 0133 Oslo tlf nr som er oppgitt er til Holmenkollen kapell, og org.nr er slettet i Brønnøysundregisteret.. Dette var en såkalt oppføring fra 2013-2014 hos Finn Bedrift
kvinnherad asfalt as la igjen en kommentar den 15 mar 2015 18:57:57
Hei eg har fått ein faktura på kr. 8985 frå finnbedrift med org nr. 914429307. med adresse evjensvollen 2f 7300 orkanger er dette denne bedriften dere advarer mot. Hilsen Sindre Stensletten
Trygg Handel svarte på en kommentar den 18 mar 2015 12:42:56
Hei, Det er registrert som en annen bedrift, men hvis du kan sende oss en fakturakopi på epost så har vi mulighet å se nærmere på saken for deg.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon