Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Firmaportalen.net

Flere av våre medlemmer har mottatt falske fakturaer fra en NUF-bedrift ved navn Mediabyrå1, merket med produktnavnet Firmaportalen. Fakturaen gjelder en søkemotoroptimalisering for et beløp på mellom 700 - 5000 kr og har beskrivelsen:

Din fornyelse av Søkemotoroptimalisering er nå gjennomført, med 35% rabatt i inneværende år 2011/2012. Det er viktig å vedlikeholde deres søkemotoroptimalisering, slik at deres bedrift fortsetter å komme blant de øverste i søkemotorer som Google og Kvasir..

Her brukes tre vanlige triks for å få så mange som mulig å betale fakturaen;
1: Summen er lav, noe som gjør at mange ikke bryr seg om å sjekke grundig om kravet er reelt.
2: Det er en fornyelse på noe dere allerede har.
3: Dere mottar rabatt på det ordinære beløpet.

Til tross for at prisen er ulike på forskjellige fakturaer har alle den samme rabatten på 35%.

Firmaet Mediabyrå1 blev registrert i april i år, og står med en daglig leder som senest i mars gikk konkurs med et annet firma. Da vi kontaktet firmaet på epost ved den første anmeldelsen til oss hevdet de at fakturaen hadde  blitt sendt ut av en feilskrivning av organisasjonsnummer, og trekte betalingskravet. Det viser seg at det tydeligvis har blitt sent ut veldig mange fakturaer til feil bedrifter...
Firmaportalen.net

MEDIEBYRÅ1

Adresse
Kongsvingervegen 2911
2166 OPPAKER


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon