european-communications.com

Denne svenske bedriften har siden september 2010 vært lagt på vår svarteliste med produktet SLS- Scandinavian Link Systems, som opererte med den klassiske svindelmetoden der de hevder at de skal sende dere et skjema for å si opp en tidligere annonsering, men skjemaet som i ettertid kommer er ikke et skjema for oppsigelse, det er derimot en bestilling!

Disse har nå skiftet navn og heter fortiden European-communications.com. Hverken på skjemaet som sendes ut eller på hjemmesiden fremkommer det noen som helst kontaktinformasjon foruten om et norsk faksnummer som ikke gir noen treff ved søk. Domenet european-communications.com er også registrert anonymt og gir ikke noen ledetråd til hvilke firma som står bak produktet.

Svindelen går ut på å få deg til å signere skjemaet der det med liten skrift fremkommer at du skal betale flere hundre euro ganger ett X antall perioder, for eksempel 895€ x 12 = 10 740€, noe som tilsvarer ca 82 500 norske kroner for en helt verdiløs annonse på en hjemmeside som kun er skapt for å ha et sted å legge ut annonsen de lurt deg til å kjøpe.

Vi advarer på det sterkeste imot alle slike selgere som hevder at de skal sende deg et skjema for å si opp en tidligere annonsering - det finne ikke noen seriøs aktør som opererer på denne måten!

Oppdatering 14-09-2011:

Takket være innsendelser fra bedrifter som har mottatt faktura fra disse, vet vi nå hvilket firma som står bak produktet. Firmaet er:

T80 Konsult KB (nå MZR Service KB), med det svenske organisasjonsnummeret 969742-5263 og adresse:

Idunv. 4
136 42 HANDEN, Sverige

Slik ser bestillingsskjemaet ut som european-communications.com sender til deg:

european-communications.com

MZR Service KB (Tidl. T80 Konsult KB)

Adresse
Idunv. 4
136 42 Handen


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Nordic News ble Scandinavian Companies som nå har blitt Scandinavian News

Dette er det samme firmaet som har drevet svindelproduktene Nordic News og Scandinavian Companies. De har igjen skiftet navn og heter nå Scandinavian News.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon