AKTIEBOLAGET jur kand VINCENT K. BRUDIN

Jurist Kandidaten Vincent K. Brudin sender om dagen ut "Betalningsamaning / Betalningsuppfordring" til de av våre medlemmer som ikke betalt tidligere krav til domene-svindlerene Nordisk Domänhantering, som også kaller seg Nordic Domene Hosting og Nordisk Domeneforvaltning. Disse "tjenestene" blir levert av det Malmö-stasjonerte firmaet NDH Sweden AB som vært på vår svarteliste siden sommeren 2010. Slike bedrifter skifter ofte navn på sine produkter/tjenester ettersom det blir vanskeligere å selge tjenesten når de blir altfor kjente.

Vincent K. Brudin har tillatelse i Sverige til å drive inkasso, som enkeltpersonforetak. Kravene som sendes til våre medlemsbedrifter er, som dere kan se av navnet, fra et aktiebolag (aksjeselskap) som blev registrert i april i år og som ikke har tillatelse til å drive inkasso. Dette ifølge opplysninger fra den svenske Datainspektionen.
Men, hvis denne bedriften nå hadde hatt tillatelse til å drive inkasso fra den svenske Datainspektionen, hadde det da gjort disse inkassokravene gyldige i Norge? Svaret er kort og godt - NEI.

For å drive inkasso i Norge må du ha en tillatelse fra det norske Finanstilsynet og du må følge den norske inkassoloven, noe som Vincent K. Brudin ikke har og ikke gjør.
For å komme i kontakt med firmaet står det et telefonnummer for "kundkontakt". Når vi prøver å ringe dette nummeret kommer vi kun til en telefonsvarer på dårlig engelsk. For å kontakte firmaet på epost skal man bruke vkgbrudin@yahoo.com. Vi gjentar: "Inkassofirmaet" bruker en Yahoo-adresse for kundekontakt.

Vi har hittil heller ikke fått noe svar ved forespørsler til denne epost-adressen.

Vi råder derfor våre medlemmer til å ta dette kravet med ro, ikke betal og sende grunnlag til norske Finanstilsynet på post@finanstilsynet.no og opplys om kravet dere har mottatt.

Bli ikke skremt av slike inkassovarsler, betalingsoppfordringer eller lignende så lenge dere vet at kravet er feil, stå på dere  - IKKE betal - og som medlem hos oss får dere også hjelp til dette.

Svindelbedrifter vil leve videre så lenge folk er villige å betale for å bli kvitt problemet som har oppstått, og svindlerne gjør derfor alt for å få problemet til å virke så stort som mulig. Vær en av dem som hjelper til med å minske dette markedet gjennom å ikke finne seg i å bli behandlet på denne måten.

Slik ser brevet fra Vincent K. Brudin ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon