Trygg Handel er en ung organisasjon - men med lang erfaring

Ideen til de tjenestene vi tilbyr våre medlemmer, fikk vi gjennom daglig kontakt med svindlede kunder under vårt arbeid innen kundeservice og telemarketing. Vår bakgrunn gjør det også lettere for oss å kunne hjelpe dere, da vi kjenner til de knep og triks svindlerne bruker for å få dere til å hoppe på diverse tilbud. Altfor ofte betaler bedrifter falske fakturaer av frykt for inkassokrav eller betalingsanmerkninger. Ved å være medlem hos oss, unngår dere slike situasjoner. Skulle dere likevel få problemer med en selger, kan dere føle dere sikre - så lenge dere har oss på laget som rådgivere.

Vi hjelper dere når dere trenger gode råd!

Siden vi startet høsten 2009 har vi nå opparbeidet en medlemsbase på flere tusen medlemmer. Vi har kontinuerlig videreutviklet våre tjenester og utviklet nye tjenester og avtaler - alt etter våre medlemmers behov. Vi arbeider hele tiden hardt for å gjøre våre medlemmers hverdag sikrere.
Trygg Handel bestreber seg å være den naturlige aktøren firmaer kan henvende seg til, dersom de utsettes for svindel og bedrageriforsøk.

Trygg Handel er basert på Geilo, men da våre tjenester skjer via internett, telefon og faks, har vi medlemsbedrifter fra alle fylker og fra alle bransjer.

Per Fredrik J. Svedlund
Adm. Direktør

Per Fredrik J. Svedlund

Trygg Handel AS

Organisasjonsnummer
​994 323 490 MVA Foretaksregisteret

Firmainformasjon