Medlemskap

Man er ikke kunde hos Trygg Handel, man er medlem. Dette betyr at alle våre tjenester fritt kan brukes av våre medlemmer under medlemsperioden, og at tjenestene kan utvikles og endres uten ekstra kostnader for dere som medlemmer.

Medlemskapet er en støtte som på flere måter sikrer medlemmer mot svindel, uryddig markedsføring og forstyrrelser i arbeidshverdagen. I tillegg gir et medlemskap retten til å benytte seg av våre medlemsrabatter hos våre samarbeidspartnere.

Som medlem får dere en rekke unike tjenester som Trygg Handel er alene om å tilby.

Trygg Handels svarteliste, der dere som medlem kan lese all informasjon om bedriftene, er den eneste i sitt slag og har gitt veldig god respons siden offentlig publikasjon høsten 2010.

Vi har unike samarbeidsavtaler med de største og mest kostnadseffektive markedsføringsaktører innen nettkataloger, trykte kataloger og google-annonsering.

 • Svindelhåndtering

  Svindel mot det norske bedriftsmarkedet er idag en milliardindustri. Flere hundre tusen bedrifter mottar hvert år falske fakturaer og enda flere blir utsatte for forsøk på svindel via telefon, faks og epost. Tidligere brukte tyver brekkjern, i dag bruker de telefon og datamaskin.

  Siden starten av Trygg Handel har vi merket en forskjell på hvordan de fleste blir svindlet/utsatt for forsøk på svindel. Metodene blir mer og mer sofistikerte og det er ikke like vanlig som før å sende ut falske fakturaer. De fleste har på en eller annen måte en kontakt med bedriften før de sender ut noen faktura. Da bruker de gjerne metoder for å villede dere inn i en avtale - uten at dere har kjennskap om hva dere inngår avtale om. Mange betaler fakturaer når det henvises til en eller annen form for avtale, spesielt da de ellers truer med inkasso og betalingsanmerkninger.

  Når dere er medlem i Trygg Handel, trenger dere ikke å tape energi, penger og tid på slike saker som skaper negativitet og irritasjon i bedriften deres. Trygg Handel hjelper dere med å bestride krav (der det finnes et grunnlag for bestriding) og tar hånd om all kommunikasjon.

  Når vi hjelper dere som medlemmer å bestride ugyldige krav, får vi også god informasjon vi bruker som grunnlag for vår svarteliste og for å advare andre medlemsbedrifter.
  Ved å la oss hjelpe dere, hjelper dere oss med å kunne hjelpe flere!

 • Medlemsrabatter

  Vår visjon for våre medlemsrabatter, er ikke bare å gi dere den beste prisen, det er også å tilby dere tjenester med høyest mulig kvalitet.

  Vi har idag flere unike avtaler med noen av de største aktørene innen flere former for markedsføring, i tillegg til en rekke andre rabatter knyttet til andre bransjer. Ved å benytte dere av noen av våre medlemsrabatter, vil dere raskt spare inn medlemsgebyret. Vi arbeider også hele tiden for å få flere samarbeidspartnere, slik at vi kan tilby enda flere tjenester til best mulig pris.

  Ønsker dere å benytte dere av noen av våre tilbud, behøver dere som medlemmer i Trygg Handel bare å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi hjelper dere med å spare penger!

  Vi er objektive i våre anbefalinger og ser til behovet for hver enkel medlemsbedrift!

   

  Samarbeidspartnere

  PlusOffice AS har etablert seg som et av de beste og mest brukervennlige systemene på det norske HMS-/HR-markedet. Trygg Handel har sett på ulike verktøy som kan være til hjelp for dere som medlemsbedrift i HMS- og personalarbeidet, slik at kvaliteten øker og arbeidet blir enklere å gjennomføre. Vi har derfor inngått en samarbeidsavtale med PlusOffice som gjør at vi kan tilby våre medlemmer et alt-i-ett-lederverktøy med høy brukervennlighet og nytteverdi, til en gunstig medlemspris. Ingen oppsigelsestid, ingen bindingstid. Det liker vi i Trygg Handel!
  Les mer på www.plusoffice.no

  Trygg Handel samarbeider med Proff Forvalt, som gir våre medlemsbedrifter 15 % rabattert introduksjonspris første året.
  Proff Forvalt gir deg tilgang til regnskap, kredittsjekk, varslinger og adresselister på en rask og enkel måte!
  Gjør din vurdering av bedrifter lettere og mer oversiktlig. Prøv i dag og opplev hvorfor så mange bruker Proff Forvalt!
  Les mer på www.forvalt.no

   

 • Trygg markedsføring

  Svært mange har mottatt en faktura fra en katalog de ikke kjenner til, eller har blitt kontaktet av en aktør som vil selge annonser på søketjenester man aldri har hørt om. Det er ikke lett å skille seriøse aktører fra de som kun er ute etter penger - og som gjerne ikke leverer noe produkt av verdi.

  Trygg Handel samler erfaringer fra flere tusen medlemsbedrifter for å vurdere hvilke tjenester vi anbefaler til våre medlemmer. Vi er ikke et tradisjonelt mediabyrå som kan planlegge kompliserte mediaplaner i millionklassen. Det er heller ikke noe de fleste av våre små- og mellomstore medlemsbedrifter trenger.
  ​Vi anbefaler, kort og godt, sikre tjenester vi vet fungerer for våre medlemmer. De slipper å kaste bort flere tusen kroner på verdiløse oppføringer som ingen ser.

  Mottar dere tilbud om markedsføring, sender dere bare dette over til oss for vurdering. Vi kontrollerer da at tilbudet er reellt og er fra et seriøst firma med kundefokus og rimelige avtalevilkår - før vi sender dette tilbake sammen med våre synspunkter.

 • Telefonhenvisning

  Det kan være vanskelig å vite om selgeren som ringer og tilbyr "verdens beste produkt" faktisk har et legitimt produkt, samt om selgeren ringer fra et seriøst selskap. Mange bruker psykologiske knep for å villede dere bedriftsledere. Er man uoppmerksom eller unngår å stille de riktige spørsmålene, kan man lett bli lurt.

  Ved å henvise alle salgssamtaler til oss forsvinner dette problemet.

  Vi sjekker alle tilbud nøye innen vi sender dem videre til dere, sammen med våre synspunkter. På den måten skiller vi klinten fra hveten. Dere kan være sikre på at de tilbud dere mottar gjennom oss er kvalitetssikret!

  Vårt medlemstempel

  Mange telefonselgere prospekterer på hjemmesider. Ved å ha vårt stempel på deres hjemmeside, vil man slippe mange av disse henvendelsene. Ved å henvise innkommende salgssamtaler til oss, kommer dere ikke til å bli oppringt av samme firma igjen. Selgere ønsker også å jobbe effektivt, og mange vil la være å ringe da de likevel bare kommer til å bli henvist videre fra deres side. Etter en kort tid vil ikke firmaet lenger være interessert i å ringe dere, og problemet er borte. Denne metoden vil i løpet av kort tid minske mengden av telefonsalg mot bedriften

   

 • Advokatbistand

  Trygg Handel - Premium

  Vi i Trygg Handel jobber stadig med å forbedre vårt produkt for våre medlemmer. Vi er alene om å kunne tilby norske bedrifter et medlemskap som skal bidra til at bedriften sparer penger og får en sikker markedsføring, en garanti mot svindel og ikke minst juridisk rådgivning hvis uhellet allerede har funnet sted. Du som Premium-medlem får hos oss hele 10 timer* advokatbistand i fra vår samarbeidspartner- Visma Advokater.

  * Se generelle betingelser for hvilke vilkår som gjelder for advokatbistand.

 • Google markedsføring
   

  Trygg Handel er sertifisert Google Partner, og har sertifiserte medarbeidere som kan bistå deres bedrift ved synlighet på Google og andre søkemotorer. Vi hjelper per idag flere hundre medlemsbedrifter med oppsett og drift av bl.a Google Ads og Google Min bedrift/Google+.