Artikkel om vår svarteliste!

DinSide.no har idag en fin artikkel om vår svarteliste og arbeidet vi gjør for å hjelpe norske bedrifter å styre unna uryddig markedsføring og ren svindel.

"Internett- og katalogsvindel har blitt et utbredt fenomen. Derfor hjelper vi gjerne til med å gjøre folk oppmerksomme på hvilke bedrifter du bør styre unna.

Trygg Handels svarteliste er en oversikt over hvem de regner som aktive svindlere i markedet om dagen, og du kan bruke den som en sjekk dersom du er usikker på om de som kontakter deg, har rent mel i posen.

Advarslene på listen bygger først og fremst på informasjon fra Trygg Handels medlemmer, men også fra direkte kontakter og eksterne informasjonskilder. "

Les hele artikkelen her!

Marit Elvsaas la igjen en kommentar den 18 jul 2014 00:21:19
KAN DERE SPARKE UT "DIN OPPLYSNING" . Å sende "tilbud" på GIRO blanketter er sleipt og "under beltestedet" - å gjemme seg bak "da slipper du telefonselgere" og at "myndighetene" godkjenner denne praksisen er for tynt og banalt. DETTE ER ET TYPISK EKSEMPEL PÅ Å PRØVE Å LURE EIERE AV SMÅ BEDRIFTER SOM HAR ANDRE TING Å TENKE PÅ ENN Å HELE TIDEN VÆRE PÅ TÅ HEV FOR Å SORTERE "TILBUD" FRA REGNINGSBUNKEN!

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon