Expo Guide

Expo Guide stiller seg i rekken som en av mange verdens dekkende svindelbedrifter, som tjener penger på å få deg til å signere på bestilling-skjemaer du ikke vet er en bestilling. Expo Guide skriver et brev som om at du skal få være med på en utstilling (Expo på engelsk), og for en enkel kommunikasjon skal du signere dette skjemaet. Utsendelsen består av to dokumenter, der det ene er brevet som forklarer om denne utstillingen og nevner ikke noe pris eller at du skal kjøpe noe i det hele tatt, og det andre er skjemaet du skal fylle ut med dine bedrifts-opplysninger, signere og sende tilbake.

Med knøttliten tekst på skjemaet for utfylling står det at dere binder dere for en tre-års avtale som koster 1181 Euro pr år, en totalsum på ca 27 000 norske kroner.

Disse har operert aktiv siden 2008 og er ikke nye på markedet, men endrer småting på sine brev og skjemaer fra stund til annen å fler og fler blir stadig lurt. Vi fraråder alle våre medlemmer fra å signere noe som helst før dere tar en sjekk med oss, og absolutt ikke betal for et produkt/tjeneste dere ikke har bestilt!

Slik ser brevet ut og et bilde der prisene og vilkåren fremgår:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon