Finnbedrift.net

Bak denne bedriften som sender ut falske fakturaer står en velkjent person, nemlig Carl Josef Christensen. Herr Christensen har tidligere koblets til firmaene CJC Bedriftstjenester, Reflex Media, Bedriftsok.no, Firmadatabasen.no og Firmasøk.net - som alle finnes på vår svarteliste.

Bak en del av disse firmaene finnes det også sterke koblinger til en annen person ved navn Fredrik Østby. Firmadatabasen.no står oppført med adressen Schweigaardsgt. 53 A i Oslo, samme som enkeltmannsforetak Nor Media Fredrik Østby. Hjemmesiden til Nor Media, som står oppført som et reklamebyrå, får oss å lure på om din markedsføring er trygg i disse hender. Fredrik Østby stod også som Daglig Leder for Reflex Media ifølge denne artikkelen.

Denne gang gjelder de falske fakturaene en kombinasjon av en oppføring på finnbedrift.net og "webhotell med epost" til den nette summen av 6 787, 50 kr inkl. mva. Websiden du betaler for å stå oppført på fungerer dessverre ikke i det hele tatt. Søkefunksjonen funger ikke, det går ikke å "korrigere firmaprofil" og de andre undersidene er uten noe innehold. Kort sagt er det eneste som lar seg gjøre fra nettsiden er å sende en epost til post@finnbedrift.net ved å klikke på "kontakt".

Firmaet Finn Bedrift, som er en NUF-bedrift med hovedforetaket i Storbritannia, ble registrert i mai 2010. Ved registreringen var en annen person Daglig Leder og varamedlem, men denne trekte seg fra firmaet den 24 juli 2010. Kort tid etterpå, 5 august 2010, ble domenet finnbedrift.net registrert.

Slik ser fakturaen ut:

Saulius la igjen en kommentar den 17 nov 2014 20:13:44
Hei dere. Samme menesker ringt til meg i dag og vil lage til mitt bedrift hjemmesider. Fortelte att de er profiosionele og drive mange år. Jeg var engang lurt av samme folk i fjør og betalte 7 349kr til Bedriftspakken.com I dag jeg førstå at er ikke riktig og snakke omtrent lygt som i fjør. De sende fakturene hver år og ikke vil høre at kunden skriver oppsigelsen. Den nettsider som de lage er ser ikke profiosinele ut. Takk for dere delta om dete. Best så de blir tatt for dete og site i fengslel. Hilsen Saulius

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon