Unngå Nettsvindel!

Handel på nett øker for hvert år og har blitt en meget vanlig del for de fleste av oss i både våre private hjem og på kontoret. På nettet finnes det produkter fra alle verdens hjørner og du har et mye større utvalg av produkter en om du tar en shopping tur ut på byen.

Det negative med netthandel er at selgeren av produktet kan være anonym og vanskelig å få tak på hvis produktet du kjøpt ikke holder mål. Dette åpner opp for et stort svindel-marked på nett, et marked som også vokser for hvert år.

Forbruker Europa har publisert en god sjekkeliste over hva du bør tenke på før du handler noe på nett for å unngå å bli lurt. Husk at du som medlem av Trygg Handel også kan vende deg direkte til oss for å få svar om våre synspunkter om nettstedet, sikkerheten og hvem som står bak siden.

Les listen til Forbruker Europa her.


På siden Nettsvindel.no kan du også holde deg oppdatert over denne typen av svindel og selv legge inn klager og tips hvis du er blitt utsatt.

Egil Hagen Olsen la igjen en kommentar den 27 okt 2020 10:08:39
Er Instalife.no et seriøst firma , da de har drevet hard markedsføring på FB , og nå er de ikke til å få tak i.!!!

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon