Varemerkeorganisasjonen AS

Patentstyret har i en advarsel gjort oppmerksom på at mange bedrifter som står oppført med registrerte merkenavn har mottatt tilbud om "fornyelse" av varemerkene. Med manglende informasjon om hvor stor del som er det offentlige gebyret for fornyelse og hvor stor del som er honorar til firmaet, i tillegg til suspekt og villedende informasjon på "bedriftens" hjemmeside, ønsker også vi å advare mot dette firmaet.

Firmaet er registrert i landet Belize og er ikke registrert som bedrift i Norge, til tross for endelsen AS i bedrifts-navnet. Domenet er registrert anonymt og vi får ikke frem noen informasjon på hverken telefon eller faksnummer som står oppgitt på deres hjemmeside. På gitt adresse finner vi kun en bedrift, men som ikke har noen relasjon til dette firmaet. Det er tydelig at firmaet oppgir feilaktige opplysninger for å villede bedrifter til å tro at de er en seriøs organisasjon som eksisterer i Norge.

Patentstyret har også en generell advarsel mot slike firmaer med videre link til WIPO sin liste over useriøse selskaper som tilbyr verdiløse "varemerkebeskyttelser". 

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon