DinOpplysning.no - dette er ikke en faktura!

Dinopplysning.no, markedsføres som "D!N OPPLYSNING", sender ut et "kampanjetilbud" med et ferdig utfylt giro-skjema for innbetaling og kan lett forveksles med en vanlig faktura. Vi ønsker å gjøre våre medlemmer oppmerksomme på at dette bare er et tilbud med en registreringsfrist, om dere ikke ønsker en slik oppføring hos DinOpplysning.no trenger dere bare å la være å betale tilbudet, ettersom det ikke foreligger noe betalingskrav.

Ifølge Norsk Markedsføringslov er slike utsendelser ikke ulovlige, men det kan stilles en del spørsmål om forretningsetikken ettersom at disse tilbudene lett kan forveksles med vanlige fakturaer. Bruket av en "Reg.frist:" med et dato på samme sted der det normalt står dato for betalings-frist, mener vi styrker denne forvekslingen. Raden av klager som kommet inn mot utsendelsene til oss og andre aktører viser på dette.

Trygg Handel sin stilling mot slike utsendelser er at Markedsføringsloven burde endres, slik at denne forvekslingen ikke kan oppstå.


Slik ser utsendelsen fra DinOpplysning.no ut:

wero a.s la igjen en kommentar den 24 apr 2013 15:11:32
Firma sender ikke inn regnskaper er i følge Proff insolvent 8 inkassosaker
Trygg Handel svarte på en kommentar den 2 jun 2013 08:30:51
De har nå levert regnskapet for 2011 (åtte måneder etter lovens frist for levering av årsregnskapet). Av 1,89 millioner i driftsinntekter var 1,65 millioner lønnskostnader - med 1 registrert ansatt... Kilde: Purehelp: http://www.purehelp.no/company/account/halfnhalfmediaas/996300315 Kilde: Artikkel i Hegnar Økonomi: http://www.hegnar.no/okonomi/article730002.ece

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon